Geen categorie

SPOTLIGHT-SHOP: Klein beginnen & GROOOT in Rotterdam

18 september 2014

Afgelopen week was ik een dagje kinderloos en had ik zin in een dagje Rotterdam. Rotterdam is op het moment erg Hip en Happening en ik dacht dat het misschien eens leuk was om Klein beginnen & GROOOT in de Spotlight-shop te zetten. Tijdens mijn zwangerschap kwam ik daar al graag, want buiten kinderkleding verkopen ze ook zwangerschapskleding, kraamcadeaus, bugaboo kinderwagens en enorm leuke kinderkamerinterieur waar je erg hebberig van wordt.


Die zwangerschappen zijn inmiddels achter de rug, maar voorlopig kan ik daar nog wel even terecht. Ze verkopen vanaf maat 44 t/m maat 176, en echt  hele fijne merken als Bengh, Someone, Imps & Elfs, Moodstreet, Bellerose, Petit Louie, Schoesme en mijn eigen topper: de Bergstein laarsjes :).
Erica, samen met Petra, eigenaar van Klein beginnen & GROOOT weet enorm veel van alle nieuwe en huidige hippe merken. Gezellig aan de koffie hebben we leuke merken bekeken en besproken en zag ik ook deze vrolijke hertenkop (zie foto’s). Is die niet gaaf??? Hangt wel een prijskaartje aan maar dan heb je ook een echt Rotterdams Kunstwerk. 
Klein beginnen & GROOOT heeft een webshop, maar helaas is deze nog niet helemaal up-to-date. Daar wordt hard aan gewerkt dus tegen de tijd dat de webshop helemaal klaar is laat ik dat nog weten, want ik denk dat Klein beginnen & GROOOT een welkome aanvulling is qua webshops. Alles wat je verder wilt weten kun je natuurlijk wel gewoon op de website vinden.
Klein beginnen & GROOOT zit aan de Hartmansstraat 24 in Rotterdam, net buiten het centrum in een zijstraat van de Witte de withstraatstraat, één van de meest hippe straten van Rotterdam op dit moment.
Mijn dagje Rotterdam heb ik natuurlijk afgesloten met een bezoekje aan Ten to Three Cafe and bakery voor een cupcake!

Met dank aan:


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply