Geen categorie

BLOG: Amazing cakes: Fashionata BOMBA-taart

20 september 2014
Dit heb ik serieus nog nooit gezien! Nu ben ik een totale nitwit wat betreft bakken. Ik heb een tijdje terug ook eens van iemand een recept gekregen, iets van Cake-in-a-jar ofzoiets. Zou supermakkelijk zijn en kon bijna niet mislukken. Nou… je raadt het al: lachwekkend mislukt. Maar geeft niks: ieder zijn kwaliteiten en opeten lukt me dan weer wel heel goed.
Al zou ik deze niet op willen eten……. (eigenlijk wel natuurlijk, want van al dat suiker ga ik al stuiteren voor ik het gegeten heb…. i know: fout.. maar ik hou nou eenmaal van suiker), maar het is bijna zonde om hier het mes in te zetten.

Maar goed…. het ging niet over mij maar over deze fantastische taart! 
Ik zag deze op Facebook voorbij komen en dit moest ik gewoon delen: Een fashionata-verjaardagstaart. Geweldig!
Annemarie heeft deze taart voor haar dochter gemaakt: en kijk even goed: ze heeft hier haar eigen dochter nagemaakt in haar favoriete BOMBA-setje!
Helaas is Annemarie gestopt met het maken van deze geweldige taarten, maar op haar facebookpagina kun je zien wat ze nog meer gemaakt heeft en misschien haal je er wel wat inspiratie uit.
En mochten er kledingmerken interesse hebben in een echt fashionata-taart: misschien is ze wel over te halen! Ik vind het zonde dat ze hier niks meer mee doet 🙂

Met dank aan:
Annemarie Hendriksen


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply