Geen categorie

LEUK! de top-10 LEUK! van Annemarie Hendriksen

6 december 2014


 LEUK!

De top-10 LEUK! van Annemarie:

1.’s Avonds bij mijn slapende kinderen kijken, ik hou zo van ze.  2. Sweatpants voor boys, eindelijk wat anders dan die eeuwige spijkerbroek, mijn favorieten zijn van Tumble ’n Dry en MortenZ.  3. Een meisjesmoeder zijn. Heerlijk die jurkjes, rokjes, haartjes, poppen en natuurlijke de schattige slaapkamer. 4. Online shoppen. Dubbel genieten, bij aanschaf en als het pakketje komt. En…… de keuze is reuze. 5. Koffie bij Doppio met hun heerlijke caramel brownie. Alleen, met mijn man of met een vriendin. Zonder kinderen in ieder geval.   6. De jurkjes van Waaaw. Wat een geweldig concept.  7. Dat Downton Abbey weer op TV is, 10 weken lang genieten.  8. Een vrije dag thuis en iedereen is goed gehumeurd. 9..Mijn smartphone. Misschien zou ik er beter wat minder van kunnen houden.  10. Efteling Bosrijk. Nog heel veel nachtjes slapen, maar in de meivakantie is het zo ver en gaan wij er heen.

Thanks Annemarie!

Annemarie geeft het stokje door aan Mariette de Groot. Over twee weken verschijnt haar top-10


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply