Geen categorie

LEUK! De Top-10 LEUK! van Astrid Jacobs

27 december 2014
LEUK!
De Leuk! Top-10 van Astrid Jacobs
Deze week is het de beurt aan een van onze lezeressen: Astrid Jacobs. 

1. Warmte. In welke vorm dan ook. Lekker in de zon, met een dekentje op de bank of met z’n allen voor de verwarming. 2. Kinderkleertjes en schoenen. Echt een verslaving. Ik kan erg genieten van de mooie stofjes, heldere kleuren en goede afwerking. Uitkomen van nieuwe collecties van mijn favoriete merken is elke keer weer een feest. 3. Afrika. Nederland is leuk, maar Afrika is thuiskomen. 4. Brownies. Specifiek mijn zelfgemaakte brownie van speltmeel en verse walnoten uit mijn moeders tuin. 5. Vlechtjes. In alle soorten, maten en hoeveelheden. Ben helaas zelf nog niet zo goed in het maken van vlechten, maar ik vind het wel erg leuk. Mijn dochter ook, als ze maar niet al te lang moet stil zitten. 6. Geuren. Dat kan een lekker (huis)parfum zijn, maar ook de geur van lente in de lucht, een onweersbui na een hete zomerdag, gemaaid gras of het bos als net de eerste lading blaadjes is gevallen. 7. Verse, knalrode onbespoten cherrytomaatjes uit eigen tuin. 8. Knuffelen. Even onverdeelde aandacht voor elkaar en een flinke dosis oxytocine. 9. Lego. Mijn dochter die zich urenlang kan concentreren op het in elkaar zetten. De lego is niet aan te slepen hier. 10. Series kijken. Liefst hele seizoenen achter elkaar. Lang leve Netflix!

Ik kan me zo vinden in nummer 10. Vroegûh deden wij dat ook. Urenlang series kijken in bed. Heerlijk…… Met de komst van nummer 3 en 4 komen wij niet verder dan Dora en de rest van Nicolodeon. Nummer 3 kan ik alleen maar van dromen: staat heel hoog op mijn place to go. Ik weet dan nu wel bij wie ik advies kan vragen.

Astrid geeft het stokje door aan Martine Smink. We zijn benieuwd naar jouw top-10 LEUK! volgende week.

Thanks voor jouw Top-10 LEUK! Astrid.


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply