Geen categorie

LEUK! De Leuk! Top-10 van Soei-Len

3 januari 2015

LEUK!

De Leuk! Top-10 van Soei-Len

Vanavond de beurt aan onze gastblogger Soei-Len. Leuk om haar gelijk wat beter te leren kennen!

1. Mijn gezin: heel cliché, maar wat een rijkdom en geluk. Mijn thuishaven. 2. Schoenen: ik kan hier zóóó gelukkig van worden. Ik vind het dan ook jammer dat je maar één paar voeten hebt. 3. Tukjes tussen de middag: lekker een powernapje doen. Mijn man noemt me niet voor niets “Tukkietoei”. 4. Een drankje met mijn vriendinnetjes. Gezellig met de meiden op stap. 5. Hockey: Even geen vrouw van, of mama, maar gewoon Soei die haar gram kan gaan halen op het veld. 6. Spelletje Kolonisten van Catan met mijn vriendinnetje. Maakt niet uit of ik verlies, zolang onze partners maar niet winne. 7. Uit eten met mijn man: we doen dat nu te weinig, maar als mijn jongste een paar maanden ouder is gaan we weer samen op pad. 8. Barcelona: minimaal één keer per jaar gaan we naar deze geweldige stad. Ik houd ervan: heerlijk eten, drinken en wandelen door die geweldige stad boordevol mooie winkels waar je genoeg hebbedingetjes kan scoren. Ik kom dan ook meestal met een te volle koffer weer thuis. 9. Manicure/pedicure: Me-time als mijn handen en voeten worden gedaan. Een relaxte aanrader. 10. Cappuccino: Zalig, en dan vooral de eerste van de dag en die dan geserveerd krijgen in bed. Goed wakker worden is dat.

Nou Soei… Nummer 2 is natuurlijk een heel herkenbaar verschijnsel op Shopaholiek. Uit eten met mijn man schiet er helaas ook veeeeel te vaak bij in. Daar ga ik ook gelijk weer eens wat verandering in brengen in 2015. En Barcelona: do I need to say more: I LOVE IT!. Deze zomer ga ik ook weer met mijn vriendinnetjes onze verjaardagen vieren. Zo’n zin in! Me-time 🙂

Thanks Soei-len!

De schoenenkast van Soei-Len, incl het laatst gescoorde paar. You are a real Shopaholiek 🙂


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply