Geen categorie

De favorieten van Thijs: wintercollectie 2015

20 januari 2015
# DE FAVORIETEN VAN THIJS #
WINTER 2014/2015

Vandaag blik ik terug op mijn favorieten van het afgelopen seizoen voor Thijs. Wat was er weer veel leuks te krijgen. En altijd moeilijk om te kiezen en niet te veel te kopen. Thijs moet het zelf natuurlijk ook mooi vinden en lekker vinden zitten. Maar we zijn er goed uitgekomen met zijn tweeën en genieten elke dag van de inhoud van zijn kast.

Voor jongens is het net wat moeilijker om iets origineels van een set te maken, dan voor de meiden. Blogde ik eerder al over de musthave beanie, waarmee je een outfit afmaakt. Thijs heeft ook een geweldig leuke cap, let vooral op de onderkant van de klep, geweldig toch. De cap is van Scotch Shrunk, een favoriet merk hier. Scotch Shrunk is hier favoriet omdat ze zulke originele items hebben, maar dit merk valt niet smal en aangezien Thijs een spijkertje is hebben we ook verder gekeken.

Naar Tumble ’n Dry bijvoorbeeld. Model Holmes van Tumble is mijn favoriete spijkerbroek voor hem, hij valt echt mooi skinny. Tumble ’n Dry is sowieso een prachtig merk, dat mooi zit bij smalle kinderen. Thijs zijn army sweatpants en grijze sweatpants komen er ook vandaan. Een gekleurde jeans is ook een leuke variatie voor in de jongenskast, en ook die shopte ik bij Tumble (en nee ik heb geen aandelen ;)).

Een ander prachtig merk voor smalle jongen is MortenZ. Geweldige pasvorm, heerlijke zachte stoffen en een goede kwaliteit. Ik kijk al enorm uit naar de zomercollectie van MortenZ, jullie ook?

Een leuke outfit maak je natuurlijk af met een paar stoere stappers. Thijs had dit seizoen blauwe NB sneakers, een paar stoere gympen van British Knights en gevoerde laarzen van Giga. Voor de zomer gaan we voor de jongens instapschoenen zien en een hippe variant van het bootschoentje.

Ik ben heel benieuwd naar jullie favo outfit voor de boys van het afgelopen seizoen.

Laten jullie een reactie met foto achter? En heb je al een coole foto van jouw mannetje in de nieuwe zomercollectie en vind je het leuk om hem terug te zien in LoveTheLook, mail dan een foto naar info@shopaholiek.nl t.a.v. Annemarie.

Lieve groetjes, Annemarie


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply