Geen categorie

REVIEW: Linde in Chaos and Order

6 april 2015

# R E V I E W #
LINDE IN CHAOS AND ORDER

Hebben jullie het al door? Roze en blauw zijn de lievelingskleuren van Linde en mij.
En, vrij verrassend voor een kleutermeisje, kiest ze zelfs eerder voor blauw dan voor roze.

Chaos and Order is een merk dat bekend staat om haar heerlijke kleurrijke collecties. Dit jaar zijn de kleuren uit de meidencollectie van Chaos and Order; navy, green, red, cobalt, pink, aqua en grey.
Je snapt het al, Linde en ik gingen voor een cobaltblauwe combi met pink.

Ik twijfelde uiteraard weer enorm wat ik nu eens moest kiezen, één van de leuke jurkjes of toch een combi met dat geweldige topje met halve ster????

Chaos and Order trok me met een actie over de streep. Zijn jullie daar ook zo gevoelig voor? Je krijgt namelijk op dit moment bij de jurkjes van het model Amanda en Angel een leuke corsage cadeau.

Wij zijn voor model Amanda gegaan, ik vind de buidel op de jurk zo leuk. En Linde is er gek op om zo’n buidel te gebruiken om takjes in te stoppen of gewoon de halve zandbak. Dat vind ik dan weer minder, maar ach ik zie mijn meisje graag blij.

Wat ik trouwens heel fijn vind aan Chaos and Order is de mooie pasvorm van de kleding, fijn smal gesneden.
Chaos and Order heeft genoeg in haar assortiment om de heerlijke jurkjes en rokjes super leuk af te stijlen. Linde en ik kozen voor een roze legging met een grijze streep aan de zijkant.
Leuk accent vind ik dat en het is een lekker zomers driekwart model.
Jullie weten dat ik gek ben op blote beentjes met kniekousen dus ook een paar kniekousen kon ik niet weerstaan.
Chaos and Order heeft ook armbandjes in het assortiment. Linde viel gelijk voor de hartjes en ik vind dat gewoon super leuke details bij een mooie outfit. Samen met de leuke corsage die we bij het jurkje kregen zijn we fully accessorized.

Linde draagt alle kleding van Chaos and Order in maat 110/116. Dit is gewoon haar maat. De kleding is gemaakt van 95% katoen aangevuld met elastaan. Heerlijk draagbaar en comfortabel dus voor de zomer.

Hebben jullie al bij Chaos and Order geshopt voor je kleine meid? Ik ben benieuwd, laat gerust een foto zien als reactie. Nog niets geshopt of wil je de collectie eens bekijken? Ga dan eens naar de website van Chaos and Order.

Naast de corsage bij de jurkjes Amanda en Angel krijg je bij een bestelling boven de zestig euro twee paar sokken cadeau. Ik zeg shop, shop, shop en hou ons in de gaten want binnenkort komt ook Chaos and Order boys en Miss Chaos voorbij als review. En wie zou voor dat laatste nou model zijn?

Tot slot wil ik Feestartikelen.nl graag bedanken voor het leveren van de vrolijke helium ballonnen. Ook super leuk als decoratie voor een feestje toch.
Je vindt Feestartikelen.nl op facebook en via de website.


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply