MEET US

Jolanda

20 april 2015
SONY DSC

Hi, mijn naam is Jolanda. Samen met Antoon en Bente (4), woon ik in Brabant. In het weekend komt Antoon’s dochter Lobke (15) bij ons en zijn we echt compleet. Met beide dames in huis is het een gezellige boel!

Fashion, interior & styling heeft altijd al mijn interesse. Mijn man is er aan gewend dat twee keer per jaar de kussens in de bank en de accessoires op tafel veranderen naar een nieuwe trendkleur.. Sinds de komst van Bente, is daar Kids Fashion als interesse bijgekomen. Oh, wat is het leuk om te shoppen voor die kleine meid! En wat kan ik ervan genieten als ze in een leuke outfit rond danst.

Ik deel graag nieuwe combinaties, goede budgettips en leuke items die ik in de winkels spot. Fantastisch om dat nu via Shopaholiek te mogen doen!

Nieuw bij Shopaholiek is het item ‘Travel’. Mijn andere grote liefde! Ik ga jullie voorzien van tips over de mooiste plekjes, uitjes (met kids) en verrassende bestemmingen!

 

 

 

 

 


Facebook Comments


Jolanda Verbruggen

Jolanda Verbruggen

40+, samenwonend, dochter Bente 8 jaar. Woont in het gezellige zuiden. Bovenmatige interesse in fashion, travel & interior styling.
Jolanda Verbruggen

Latest posts by Jolanda Verbruggen (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply