BOY REVIEWS

Review: Back to school met Skooter en MyMepal

20 augustus 2015
IMG_7097

NAAR GROEP VIJF MET SKOOTER EN MYMEPAL

Het is zo’n cliché, maar zo waar. Wat gaat de tijd snel. Het lijkt nog maar zo kort geleden dat Thijs geboren werd. En nu is het al best een flinke knul van acht die naar groep vijf gaat.

Lief en schattig is al lang verdwenen. Alhoewel, zelf is hij nog best wel eens mijn kleine, lieve jongen. Maar kleding, speelgoed, rugzakken en broodtrommels mogen echt niet kinderachtig zijn. En dat vind ik best moeilijk. Ze lijken op deze leeftijd te klein voor het één en te groot voor het ander.

Nou ben ik op shopgebied niet voor één gat te vangen en na wat speurwerk is het me toch gelukt om voor Thijs een gaaf setje voor school samen te stellen. Zijn stoere rugzak is van Skooter. Een mooie, stevige rugzak met een coole fotoprint. Hij is er in twee formaten en ik heb voor de grootste gekozen. Zo past de gymtas er ook nog bij in.

Skooter heeft trouwens ook leuke tassen voor meiden, die kun je vinden onder de naam BFF. Zowel Skooter als BFF vallen onder het merk Vadobag. Voor de peuters en kleuters hebben ze echt snoepjes van tasjes onder de naam Kidzroom. Die gaan we binnenkort ook laten zien.

Thijs zijn broodtrommels en beker zijn van MyMepal. Eerder deze week liet ik Linde haar MyMepal lunchset al zien. En in dat blog leg ik ook uit hoe je zelf zo’n gave set kunt maken. Je kunt ook even kijken op de website van MyMepal, het wijst zichzelf.

SHOPPEN: MyMepal, Kidzroom

 

IMG_7099 IMG_7102 IMG_7106 IMG_7109


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply