GIRL NIEUWE COLLECTIE

SNEAK: Br@nd for Girls winter 2015 DE jogjeans

26 augustus 2015
Jogjeans (4)

Zijn jullie ook al zo benieuwd naar de nieuwe wintercollectie van Br@nd?

Elk seizoen is er weer dezelfde Br@nd stress onder de fans…en eerlijk is eerlijk, ik hoor daar ook bij. Hoe zal de collectie er uit zien? Wat zal een echte topper worden en moet je snel bestellen?

Echte fans speuren de laatste weken het internet fanatiek af naar beeldmateriaal,  er werden zelfs beelden gespot op Instagram. In de Br@nd fans groepen op Facebook is het ongeduld nu echt toegeslagen. Veel is nog geheim tot echt kort voor het online gaan van de collectie.

Maar.. ik heb goed nieuws voor jullie! Ik mag alvast wat beelden weggeven van de nieuwe collectie, hoe leuk is dat? Ik laat jullie een nieuw item zien in de collectie, waar al druk over gespeculeerd werd of het echt zo was. We houden het niet langer geheim, de jogjeans met de naam Pants BIKER JEANS,  zit in de fraaie wintercollectie van Br@nd.

Deze jeans is van een heerlijke soepele denim stof en alleen online verkrijgbaar in de maten 110/116 t/m maat 158/164. Het model valt mooi smal en is ook ideaal te dragen als skinny onder een tuniek. Hetzelfde model broek komt er ook in jogging stof navy uitvoering. Ik verwacht dat deze jogjeans wel een echte musthave zal worden, jullie?

Verder hebben we ook goed nieuws voor de mama’s van de “kleinere” meisjes, want er komen een aantal jurkjes speciaal voor hen! Deze beginnen met de maat 86/92 en lopen door tot maat 134/140. Want hoe schattig staat zo’n jurkje niet bij de allerkleinste dametjes, je kunt niet jong genoeg met Br@nd beginnen toch?

Net als elk jaar geldt natuurlijk..wees voorbereid als de collectie online komt. Zorg dat je klaar zit bij je pc, telefoon of andere device, en klik alles vlot je mandje in, want het gaat echt snel.

Wanneer de collectie exact online zal komen is nog niet bekend, het duurt niet meer zo heel lang hoor, weet ik uit zeer betrouwbare bron. Voor die tijd hopen we jullie nog wat te laten zien en vertellen we nog wat meer….Jogjeans (5)

 

 

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply