GIRL REVIEWS

REVIEW: Yuna in TopItm winter 2015

28 augustus 2015
Shopaholiek (2)

Sportief, zacht en hip met oog voor details, dat is TOPITM.

 

Ik vind TOPitm echt geweldig en Yuna gelukkig ook. Ook al had ik een voorliefde voor het blauwe noppen jurkje, Yuna koos de grijze jogging tuniek/jurk. Tja, als moeder ga ik daar graag in mee want anders verdwijnt zo’n item achter in de kast, herkennen jullie dat? Gelukkig konden we als compromis de legging en col met noppen print bij het setje voegen en voilà is het geen TOP setje?!

De set is van een stevige dikke katoen, echt geschikt voor het najaar en winter. De grijze mêlee stof van de jurk is uitgevoerd met een prachtige sparkle erin. De details zijn erg fraai, zoals de glitter applicatie en de turquoise opdruk die terug komt in meerdere items van de collectie. Let ook op de gave schouder applicaties die op de arm en zijkant terug komen. De achterkant van de jurk, die net een fractie langer is zorgt voor een sportief effect. De legging is ook stevig en wat dikker dan een zomer legging en de print is gewoon geweldig leuk, het is diep donkerblauw echt een hele mooie kleur. De col past ook leuk als dunnere sjaal in een winterjas, zodat je setje helemaal matcht met de winterjas. De gympen zijn van New Balance.

Wat maakt TOPitm voor mij een sterk merk? De collectie lijkt eenvoudig maar de details zijn zo leuk, dat hoe langer je er naar kijkt, hoe leuker t wordt.  En nog een extra plus; alles is met elkaar te combineren. Echt ideaal. Daarbij vind ik de kleding ook erg origineel. De gekozen materialen zijn fijn en het zit heerlijk bij mijn dochter die een kwetsbare huid heeft.

Wat is jullie favoriet?

 

Ons oordeel:

  • Prijs: Het jurkje kost 64,95, de legging 24,95 en de col 19,95.
  • Kwaliteit: Het is een dikke winterkwaliteit katoenen jurk en legging, (jurk 89% katoen, 5% viscose, 2 % polyesther en 4 % elasthan)  zodat het fijn draagt.
  • Pasvorm: De pasvorm is normaal tot smal van de jurk en de legging valt normaal. De col is gewoon 1 maat en past altijd. Yuna draagt maat 110-116 (combinatiemaat) en ze is nu 108 cm ongeveer.
  • Draagcomfort: Het setje zit volgens mijn dochter heerlijk, wel was even lastig de jurk aan te trekken maar is inmiddels wat losser geworden na een keer aan en uit doen. Ik verwacht dat de jurk nog wat uitloopt.
  • Minpunt: Het was even lastig de jurk aan te trekken.
  • Pluspunt: De collectie van TOPitm is heel goed draagbaar en goed combineerbaar met alle items uit de collectie en bijzonder origineel. Ik ben verliefd op de diep donkerblauwe noppenprint!

 

Shoppen? TOPitm shoppen doe je onder andere hier

 

image-2015-08-26 (1)image-2015-08-26image-2015-08-26 (7) image-2015-08-26 (2) image-2015-08-26 (3) image-2015-08-26 (4)image-2015-08-26 (6) image-2015-08-26 (5)

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply