GIRL REVIEWS

REVIEW: Br@nd for Girls wintercollectie 2015

31 augustus 2015
Shopaholiek (4)

Yuna in de Br@nd fitted pants, de ideale combinatie pants!

Als blogger heb je soms het voordeel de nieuwste collectie al te zien voordat deze in de winkel ligt. Zo ook met mijn meest favoriete merk Br@nd. Na het zien van de beelden van de nieuwe wintercollectie wist ik gelijk waar ik graag een review over wil schrijven; de Fitted Pants in de kleur Purple.

Het leek mij leuk jullie dit skinny broekje te laten zien met verschillende combinatie mogelijkheden. Deze broek is namelijk zeer geschikt als heerlijk skinny broekje. Op de skinny pants kan dan een leuk shirt, truitje of blouse worden gedragen. Yuna draagt er een roze blouse op ook uit de nieuwe collectie. Deze is uitgevoerd in de vertrouwde Br@nd kwaliteit; een heerlijk zachte blouse van katoen in de hard roze kleur die we afgelopen zomercollectie zagen. Ik combineerde het verder met een enkel model laars van Zecchino D’oro, altijd goed. Maar een sneaker staat er ook prachtig onder.

Natuurlijk had Yuna ook een stem in wat er gekozen ging worden. Daar was ze snel uit, echt een kind van d’r moeder. Het werd de Dress Transfer in de kleur Pink Garment met de opdruk van de twee lieve paardjes. Wat is ie leuk! Het jurkje valt mooi slank aansluitend. Op de foto’s zie je Yuna met de jurk in combinatie met de skinny pants.  Want de skinny is niet alleen als broekje te dragen, maar ook als hippe legging, net iets warmer voor het najaar. We dragen hier het liefst leggings dus ik ben blij met deze dikkere kwaliteit. Om het effect te versterken heb ik er een hoger model Zecchino D’oro bij gecombineerd.  Het broekje krijgt dan gelijk een hele andere uitstraling.

Omdat we hier nog echt van roze houden, heb ik gekozen voor het Vest Shiny in de kleur Pink.  Beetje over de top, maar in combinatie met de paarse skinny pants en de bruine laarzen vind ik het prachtig.  Het vestje is een sport vest, leuk accent is de witte streep bovenop de schouder, die gelijk loopt met de witte streep in de roze shirtjes van afgelopen zomer (let op, combinatie tip!). Mama had trouwens vandaag meer zin om foto’s te maken dan dochterlief, vergeef me de boze blik maar wat staat de combinatie met het sportvest gaaf!

Als laatste nog een sportieve look en gelijk eentje om al snel te dragen. Het jurkje heerlijk met blote beentjes en kniekousen zoals alleen Br@nd ze maakt, de Stripe sokken in de kleur Pink. Met een stoere zwarte New Balance eronder wat mooi matcht bij het zwart wit van de paardjes. Ik ben verliefd!

En Br@nd fans, jullie ook al enthousiast over de nieuwe collectie?

Shoppen doe je hier vanaf dinsdag 1 september, dus houd de site goed in de gaten, zorg dat je klaar zit. Want als het eenmaal online staat is het zaak er snel bij te zijn! Ik verwacht namelijk dat dit broekje echt een musthave gaat worden.

Voor degene die het bestellen bij Br@nd nog niet kennen, hier een handige tip….refresh de pagina constant… 🙂

Ons oordeel:

  • Prijs:  Het jurkje en de pants kosten beiden € 49,95  en het vestje kost € 61,95. De kniekousen kosten € 15,95 .
  • Kwaliteit: Alle kleding is van de bekende br@nd kwaliteit. Het zit comfortabel en is draagbaar voor alle dag.
  • Pasvorm: Yuna draagt alles in maat 110/116. Yuna is ongeveer 108 cm en zit een beetje tussen de maten in. Het jurkje is nog niet gewassen en een maat kleiner werd te strak in de schouders. De pants valt echt smal en zat in deze maat het mooiste met iets ruimte op de benen. Wil je de pants alleen als legging gaan dragen kun je eventueel een exact passende maat overwegen. Het vest zit al prima, voordeel van zulke sportvestjes. De blouse zou eventueel wel een maat kleiner kunnen als je van echt passend houdt.
  • Draagcomfort: Heerlijk zacht! De pants is gevoerd met een zachte stof zit zalig volgens Yuna.
  • Minpunt: Als je een wat voller kindje hebt kan het zijn dat dit broekje echt te strak zit.
  • Pluspunt: Comfortabele vrolijke meidenkleding van kwaliteit met de bekende br@nd details.

 

image-2015-08-31

image-2015-08-31 (1)

image-2015-08-31 (2)

image-2015-08-31 (5)

image-2015-08-31 (4)

image-2015-08-31 (1)


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply