Geen categorie

Review: Linde in Lill’g Treasures

10 september 2015
lill'g treasures (2)

MIJN KLEINE INDIAANTJE IN

LILL’G TREASURES

Had ik afgelopen zomer een zwak voor de Bretonse streep, deze winter voel ik hem opkomen voor de fringe. Nou kon ik de Bretonse streep verdelen over het hele gezin. De fringes zie ik echter alleen zitten voor Linde en misschien heel subtiel ergens in verwerkt voor mezelf. Dus ik moet wel oppassen met inslaan. Ik houd de inhoud van de kast toch graag afwisselend.

Naast fringes ben ik ook dol op het merk Lill’g Treasures. Toen ik dus dat grijze jurkje zag was ik gelijk verkocht. Het jurkje is van een heerlijke zachte katoenmix. Linde voelde zich er gelijk super happy in en ze vindt het heerlijk hoe de fringes met haar mee bewegen. Onder de hals is de jurk sierlijk gedecoreerd. Doordat de jurk helemaal grijs is, blijft het ondanks alle details toch een mooi rustig jurkje.

Op de foto’s hebben we de jurk gecombineerd met een paar hoge Minnetonka’s. Zei ik al dat ik van fringes hou ;). Als het straks wat kouder is hebben we er een mooi lila mutsje bij van Lill’g Treasures en een bordeaux/paarsachtige maillot. Dat geeft voor de winter net wat meer warmte bij het grijs van het jurkje.

Lill’g Treasures shop je bijvoorbeeld bij: http://www.kixx-online.nl/artikel/104156_lillg-treasures-jurk/. De hoge Minnetonka’s shop je bij Moobv.nl.

Ons oordeel:

  • Prijs:  Een jurkje koop je vanaf € 39,95
  • Kwaliteit: Mooie stof, goed afgewerkt
  • Pasvorm: Lill’g Treasures valt keurig op maat.
  • Draagcomfort: De stofjes zijn heerlijk zacht en soepel
  • Minpunt: Het jurkje is wel dun. Voor Linde perfect, die heeft het snel warm. Voor een koukleumpje zou ik er een oversized vest bij shoppen.
  • Pluspunt: De pasvorm, het jurkje zit prachtig aangesloten zonder strak te zitten.

De kleding van Lindes vriendin Madelief is ook van Lill’g Treasures

IMG_6886 IMG_6953 IMG_6841 Untitled design (1)IMG_6848 IMG_6858 IMG_6872


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply