BOY SPOTLIGHTSHOP

Thijs in British Knights via Nelson

2 oktober 2015
NELSON

STOERE SNEAKERS VAN BRITISH KNIGHTS SHOP JE BIJ NELSON

Ik vind het altijd fijn om elk seizoen meerdere paren schoenen voor de kids uit te zoeken. Zodat je bij elk setje kleding een matchende schoen hebt. Maar dat is een dure business al die schoenen. Vandaar dat ik vorige winter zo blij was dat ik op de stoere en fijn geprijsde gympen van British Knights stuitte. De BK’s hebben een erg stoer model en zijn er in allerlei kleurtjes en printjes. De flap aan de achterkant kun je zowel naar beneden als naar boven dragen.

Vorig jaar gingen wij voor de cognac kleurige BK’s met fake fur voering, lekker warm. En dit jaar zocht ik nog een paar zwarte schoenen. Om zwart als mode kleur kun je haast niet heen deze winter. Deze zwarte sneakers zijn dan ook een mooie aanvulling op de inhoud van Thijs zijn kledingkast. We shopten ze bij Nelson. Een schoenenwinkel met een webshop en stenen winkels.

Thijs laat op de foto’s aan jullie zien hoe wij de zwarte Britsh Knights hebben gecombineerd en dat doen we op de boerderij. Daar logeren we namelijk op het moment omdat ons huis wordt verbouwd. Dus gaan jullie mee op avontuur langs de weilanden en door de boomgaard?

Thijs zijn kleding is van Molo. Op de zwarte broek staan planeten en samen met zijn zwarte shirtje van  WE en de zwarte Britsh Knights is Thijs een echte Men in Black. Voor een klein beetje kleur combineren wij de set met een spijkerblouse met ingenaaide ster op de achterkant.

Naast Britsh Knights verkoopt Nelson nog veel meer merkjes waar wij bij Shopaholiek gek op zijn. Wat dacht je van Bergstein, Mim-Pi, Minnetonka, Mjus, Wild en Vingino. Ook de papa’s en mama’s kunnen bij Nelson terecht.

SHOPPEN: British-knights via Nelson.

Ons oordeel:

  • Prijs:  De British Knights zijn verkrijgbaar vanaf € 39,99.
  • Kwaliteit: De schoenen hebben een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding.
  • Pasvorm: De sneakers vallen op maat.
  • Draagcomfort: Thijs vindt deze sneakers heerlijk zitten en ze trekken makkelijk aan en uit.
  • Minpunt: De schoenen zijn van kunstleer, maar toch ademend door de binnenzijde van textiel.
  • Pluspunt: De extra set veters, de prijs en de coole look.
NELSON

Naast Thijs zijn zwarte BK’s verkoopt Nelson nog veel meer leuke modellen, je shopt ze hier.

IMG_8511 IMG_8515 IMG_8524 IMG_8526 IMG_8549 IMG_8547 IMG_8554 IMG_8558

 

 

 


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply