GIVE-AWAY REVIEWS

Yuna, Thijs en Linde in Clic!

28 oktober 2015
Give-Away (1)

LOPEN, RENNEN, KLIMMEN EN STOEIEN

Een kinderschoen moet heel wat kunnen verdragen. Naast lopen, rennen, klimmen en stoeien zijn kinderen ook dol op kruipen. Lang nadat ze hebben leren lopen, kruipen ze nog graag over de grond. Om met auto’s te spelen, door de buis bij de glijbaan te klauteren of om te knikkeren. Een kinderschoen heeft heel wat te verduren en moet ook nog die groeiende voetjes de juiste steun geven. Yuna, Thijs en Linde mochten alle drie een paar schoenen van Clic! uitproberen.

YUNA

Yuna ging voor een paar grijze suède laarsjes met strik. Yuna’s moeder, Mariëtte, was  zwaar onder de indruk van de kwaliteit van de laarsjes. Ze zitten Yuna fantastisch en ze loopt er heerlijk op. Daarnaast bleken de laarsjes een echte combineer topper, ze passen echt bij heel veel setjes uit Yuna’s gevarieerde kledingkast.

Untitled design

De kleding van Yuna is van Kiezeltje

THIJS

Thijs heeft een paar hele fijne booties van Clic!. Deze laarsjes zijn van prachtig donker bruin leer en gevoerd met lekker warm en zacht fake fur. Mijn koukleumpje grijpt er graag naar. Deze booties hebben zo’n wonderlijk stootrandje wat er voor zorgt dat de neuzen ondanks het nodige klimwerk mooi blijven.

Untitled design (3)

De kleding van Thijs is van Moodstreet

LINDE

Linde heeft van Clic! een paar donker bruine enkellaarsjes met een glittertje. De laarsjes zijn afgewerkt met drie sierbandjes, wat voor een speels effect zorgt. Fijn aan het donkere kleurtje is dat je er niet snel viezigheid op ziet.

Shoppen: Clic!

Untitled design (2)

De kleding van Linde is van Moodstreet

GIVE-AWAY

Speciaal voor de grote jongens mogen wij van Clic! een paar schoenen weggeven. Leuk toch dat de grote jongens een keer aan de beurt zijn. Je kunt meedoen voor een jongen met maat 38 tot en met 40.

Hoe werkt deze actie?

– Like de Facebookpagina van Shopaholiek en laat onder de post een reactie achter welke maat je wilt winnen voor je zoon, buurjongen, broer of welke jongen dan ook.

– Like de Facebookpagina van Clic!.

– Deel het bericht openbaar op je tijdlijn.

Je kunt meedoen tot vrijdag 6 november 18.00 uur. De uitslag maken wij dan bekend op vrijdagavond 6 november op de Facebookpagina van Shopaholiek Kids Fashion Blog.


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Adelaide Balk 30 oktober 2015 at 11:25

    Gaaf voor Henk in maat 39. Zou hem echt goed staan.

  • Reply harry brants 30 oktober 2015 at 16:04

    doe graag mee voor mijn kleinzoon kan altijd een nieuw paar schoenen gebruiken, heeft maat 38

  • Leave a Reply