NIEUWE COLLECTIE

Behind the scenes : DJOOLS zomercollectie shoot ’16

11 februari 2016
Djools

Djools zomercollectie 2016 shoot

Soms heb je het geluk dat je dichtbij huis een fotoshoot hebt van een fris nieuw merk. Vandaag mocht ik namelijk met Yuna naar de shoot van Djools. Extra leuk was het dat ze samen met d’r vriendin naar deze shoot toe mocht. Er werd dus al heel wat af gestuiterd voordat de fotoshoot begon, dat snappen jullie vast wel.

Djools had de fotoshoot opgedeeld in kleinere shoots, ideaal voor de kinderen, ze hoeven niet lang te wachten en zijn snel klaar. De kleding hing al klaar op het rekje en Yuna mocht een paar verschillende combinaties aan. De kleding zag er vrolijk en kleurrijk uit, mooie kleuren als fel roze, perzik, licht blauw en zilver en grijstinten. Voor de jongens heerlijke tricot shirts met leuke opdrukken met grijstinten. Ik zag een gaaf landkaart shirtje en wat andere stoere shirts met bijvoorbeeld een ster opdruk.

Natuurlijk mocht ze met haar “bestie” samen op de foto, dat was echt feest! Naast de meidencollectie werden er ook wat items van de jongenscollectie op de foto gezet. Deze echte coole dude mocht samen met de giebelende dametjes op de foto. Maar hij bleef uiterst cool. Binnenkort volgt er nog een tweede levering en mogen de meiden nogmaals op de foto voor het resterende deel van de zomercollectie. Als dat net zo vrolijk uit ziet als wat ik gezien heb vandaag, beloofd het een kleurrijke zomer met Djools te worden!

In deze blog wat impressie foto’s van de tweede shoot. Het eerste deel van de collectie staat vanaf vandaag online.

Gelijk shoppen? Djools

 

Djools Djools Djools Djools


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply