BUDGET

Merk versus budget

24 februari 2016
Brand versus budget (2)

GA JIJ GRAAG VOOR MERK OF LIEVER BUDGET?

Een mix kan ook nog natuurlijk. Ik beken, ik ben zelf een echt merkaholic. Ik hou van de details, mooie stoffen en fijne pasvorm die veel merken leveren. Ik kijk ook altijd wel rond bij de budgetwinkels. Zeker omdat ik bij anderen de meest leuke budgetoutfits zie. Maar als ik dan weer eens een budgetitem probeer, gaat het toch vaak retour of blijft het onderop de stapel in de kast liggen.

Ik ontken niet dat budgetwinkels hele leuke items hebben. Soms heel origineel, soms herken je gelijk waar ze hun inspiratie vandaan hebben gehaald. Zo heeft C&A heel veel items in haar collectie waar je het echt Bengh gevoel van krijgt. Ik heb twee zonnige setjes voor jullie onder elkaar gezet en ben heel benieuwd; ga je voor merk of budget? Omdat de jurkjes vrij klassiek zijn heb ik ze gecombineerd met een gouden ballerina, wil je een wat hippere look ga dan voor een wit sneakertje.

Shoppen:

C&A

Bengh

Gouden ballerina

Gouden ballerina budget


 


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply