BOY REVIEWS

Kris in Vingino summervibes 2016

16 maart 2016
Untitled design (90)

VINGINO TAKES OVER

Vingino is al jarenlang favoriet bij heel veel moeders. De collectie is altijd zo groot, kleurrijk en heeft zoveel leuke extra’s dat er bijna niemand niet slaagt bij Vingino. Mijn oudste dochter droeg ook altijd de denims van Vingino, inmiddels is zij 17 dus kun je nagaan hoe lang wij hier al Vingino dragen. De concurrentie ligt aan alle kanten op de loer, maar toch kunnen ze de stijl, de ontwerpen, en de complete looks niet evenaren. Vingino rules als het aankomt op kidsfashion. Ik denk dat Vingino Nederlands trots is als het om kinderkleding gaat.

En dat snap je gelijk als je deze lichte damaged jeans van Kris ziet. Wat een geweldig model. Move over skinny fit, baggy it is :). Zelfs bij mijn smalle spijker staat dit hartstikke tof. Cool met een opgerold pijpje, en als je helemaal hip wilt zijn: doe er een all-over print sok onder. De wassing is echt helemaal mijn ding dit seizoen. Ik ben gek op die vintage look. Het neon-oranje shirt haalt Kris heerlijk op en als je goed kijkt zie je die kleur ook terugkomen in de jeans en zelfs in zijn sneakers.

Deze outfit hebben we helemaal compleet gemaakt met dit bomberjack, ook uit de zomercollectie van Vingino. Bombers zijn deze zomer weer een echte trend. Deze bomber heeft patches, ook een trend, die dit jack helemaal “de bom” maken en gebreide, ietwat contrasterende boorden. Heb je de binnenkant gezien? Die is ook wel het noemen waard namelijk 🙂

Kris draagt alles in maat 116. Valt een tikkeltje aan de ruime kant dus want Kris zit tussen de 116/122 in op dit moment.

VERKOOPINFORMATIE:

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply