GIRL GIVE-AWAY

Give-Away: win een set van Label74

3 april 2016
1

# G I V E – A W A Y #

Style je eigen Label74 outfit en win

Ben jij creatief en doe je mee aan deze give-away?

Vandaag hebben we een echt een super leuke give-away in samenwerking met Label74. We gaan deze keer niet loten, maar we kiezen samen met dit frisse, originele meidenmerk de winnaar. En de prijs is zo ontzettend gaaf, je kunt namelijk een door je zelf gestylde set winnen *. Voor deze give-away moet je creatief aan de slag.

Kies twee items van Label74 en kleed deze verder aan met bijvoorbeeld schoenen, kousen en een gave cap. Hieronder vind je een voorbeeld. Het geeft niets als je niet zo handig bent met het maken van een collage, als je maar een geweldige combi neer zet. Je mag de producten ook printen en knippen, plakken en daarvan een foto maken. Van de winnende combinatie maken wij een blog en daarin wordt de gelukkige bekend gemaakt die de twee Label74 items wint.

Waar moet je verder op letten bij  deze give-away?

Like de Facebookpagina van Shopaholiek Kids Fashion Blog en laat onder de post je collage achter en vermeldt de merken die je hebt gebruikt. Deze blog staat vanaf maandag 4 april 8:30 uur op Facebook.

Like de Facebookpagina van  Label74.

Als laatste Deel je het bericht openbaar op je tijdlijn en tag je daarbij vriendinnen die het ook leuk vinden om met zo’n creatieve give-away mee te doen.

Je kunt meedoen tot en met woensdag 13 april 18.00 uur. Deze give-away loopt iets langer dan normaal, zodat je ook met een volle agenda tijd hebt om mee te doen. Op vrijdagavond 15 april maken wij de winnaar bekend op  de facebookpagina van Shopaholiek Kids Fashion Blog.

Deze actie is mogelijk gemaakt door Label74.

* mits de maat op voorraad is

 

Verkoop informatie: 

Kleding Label74

Kniekousen

Zonnebril

Strohoed

Rugtas

Sneakers

Label74

                                                                                                                           *sponsored post 


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply