GIRL REVIEWS

Linde in Le Big, Retour en Maruti

4 april 2016
Untitled design (7)

IBIZA, HERE WE COME

We gaan helemaal niet naar Ibiza hoor. Lijkt mij wel heerlijk, maar het wordt Denemarken voor ons in de meivakantie. Het stijltje dat Linde vandaag laat zien ademt wel de Ibiza sfeer uit. En ik hou er van, zeker in de zomer. Ze gaat er vast in Denemarken de show mee stelen.

Linde draagt een prachtige witte top van Le Big. In een fijne kruissteek is deze top rondom de hals heel mooi geborduurd. Hiervoor zijn felle kleurtjes en goud gebruikt die weer terug komen in het boordje onderaan. Dit boordje zorgt voor een leuk blousend effect. Echt weer een verrassend item uit de originele en kleurrijke Le Big collectie.

Wij combineren de top met een flared jeans van Retour. Dit model broek zie je weer steeds meer in het modebeeld en ik vind het bij Linde echt geweldig staan. De meningen over hoe hot dit model is verschillen vast, maar wie weet, over een paar jaar zien we dit model weer super veel?

En dan haar schoentjes, wat een dotjes. Voor het echte Ibiza gevoel had ik misschien beter haar gouden laarsjes kunnen pakken, maar deze Maruti’s met panterprint staan zo lekker eigenwijs. Linde vindt het ook zo leuk om dezelfde schoenen als mama te hebben. Tot slot komt door het haarbandje van Lola’s toch dat Ibiza gevoel weer terug

Maatadvies:

Linde is nu 1,20 centimeter. Wij vinden Le Big vaak wat ruim vallen, ze heeft van dit merk zeker nog wat items in maat 110/116, maar van de top zit maat 122/128 al helemaal goed. De jeans van Retour draagt ze in maat 6. Ik vind de broeken van dit merk vrij lang vallen. Bij een aangesloten model kun je de pijp dan omslaan, maar dat vind ik bij dit model niet mooi. Daarom kozen wij voor precies passend. Dus maar veel dragen de komende weken.

Verkoopinformatie:

Le Big top

Flared jeans

Maruti’s

Haarbandje en muurstickers (te bestellen via PB)

Le Big top met borduurwerk Retour flared jeansRetour flared jeansLe Big top met borduurwerkMaruti panterprintRetour flared jeansRetour flared jeans

 


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply