GIRL TREND

Trend, de flamingoprint

15 april 2016
Flamingo

ZOMERSE PRINTJES ZIJN HOT

Ben jij net als ik ook zo gek op zomerse printjes zoals de ananas, palmboom of flamingo? Ik vind zulke prints super leuk door de fijne zomerse sfeer die zulke items oproepen. In dit blog staat de flamingo centraal. Ik ben echt verliefd op de sneakers met mini flamingo’s, maar het is wel moeilijk kiezen tussen al deze vrolijke kledingstukken.

sneakers

zomerjas

jumpsuit

zwemshort

shirt

badpak

tuniek


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply