BOY GIRL NIEUWE COLLECTIE

Oranje boven!

17 april 2016
Oranjeboven

Volgende week is het alweer voor de derde keer Koningsdag en aanstaande vrijdag staan de Koningsspelen voor vrijwel alle basisschoolkinderen op het programma. Een mooie reden om wat oranje items op een rijtje te zetten.

GIRLS
1 Oilily vestje
2 Shirt Br@nd, keuze uit diverse opdrukken
3 Jurk Bomba
4 Kniekousen Little Miss Juliette
5 Zonnebril Name-it 

BOYS
1 Singlet Vingino
2 Shirt Funky XS
3 Korte broek Sevenoneseven
4 Sweater Scotch & Shrunk
5 Lacoste Polo


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply