EVENT

Wonder School Live!

25 april 2016
Wonderschool

Nieuw in de Nederlandse theaters: Wonder School Live! Een magische familieshow voor jong en oud vol verwondering.

Enthousiast en vol goede zin gingen mijn twee oudste kinderen en ik afgelopen zaterdag naar theater Gooiland in Hilversum voor de première van Wonder School Live. Wardo Wonder, bekend van het RTL Telekids programma Wonder School, zou ons betoveren met grote en kleine illusies. Ikzelf ben niet bekend met het programma, maar mijn kinderen kennen Wonder School van de tv en zijn direct enthousiast als ik ze vertel dat we naar Wardo Wonder in het theater gaan.

In onze feestelijke outfits worden we op een heuse rode loper ontvangen en eenmaal binnen krijgen de kinderen een cape, goochelstok en handschoenen aan. De toon is gezet en we hebben er zo mogelijk nog meer zin in.

IMG_5350-1 (2)

(de kleding shop je oa hier: jurk, vest, shirt)

De show is erg leuk en zit goed in elkaar, de kinderen genieten met volle teugen. Wardo Wonder wordt vertolkt door Niels Houtepen, die deze rol vol enthousiasme vervult. Wardo droomt ervan ooit te kunnen vliegen. Om dit te bereiken heeft hij de gouden toverstaf nodig en deze kan hij verdienen door zeven opdrachten binnen een uur te vervullen. Hierbij heeft hij de hulp nodig van de jonge verwonderaars in het publiek. Ook krijgt hij hulp van de Harten Vrouw en van Wally, een toverkonijn.
Via diverse illusies komt Wardo steeds dichter bij zijn droom.

Zou het Wardo lukken al deze opdrachten te vervullen en zelf te kunnen vliegen…?

Na afloop van de voorstelling is er voor alle kinderen een Wonder School Diploma, dat doet het natuurlijk altijd goed en is een leuk aandenken voor thuis.

Algemene info

Wonder School Live is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met RTL Telekids en Just Media Group
De show duurt 75 minuten en is geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder. Benthe van 5 snapte het prima en kon haar aandacht er goed bij houden. Ook Thije van 7 vond het geweldig.

Enthousiast geworden? Wardo Wonder trekt met zijn Wonder School Live tot en met 29 mei langs de Nederlandse theaters. Voor meer informatie en de speellijst www.WonderSchoolLIVE.nl

VAN HOORNE

VAN HOORNE

WONDER SCHOOL


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply