BOY REVIEWS

SEBASTIAAN IN JAKE FISCHER SUMMER 2016

30 april 2016
JAKE FISCHER

SPORTY AND ACTIVE BOYS

Sportief en stoer, dat is waar Jake Fischer voor staat! Sebastiaan is sportief en actief, en dit is de perfecte outfit van Jake Fischer voor hem na een hockeywedstrijd in het weekend. Wat ziet hij er stoer uit hé meisjes;) Hij lijkt zo weggelopen uit de campagne van Jake Fischer zomercollectie 2016. Al zeg ik het zelf…

De outfit die Sebastiaan aanheeft van Jake Fischer is comfortabel en zacht. Het donkerblauwe jack is gevoerd en heeft een toffe sweatcapuchon. Het jack is warm en juist voor deze periode van het jaar een echte musthave! Zowel na het sporten als voor op de fiets naar school is dit een top jack. Sweaters zijn onmisbaar in de kast. De jongens kunnen ze alle seizoenen dragen. Combineer ze met een stoere jeans of een zachte sweatpant. Deze sweater van Jake Fischer heeft een mooie warme blauwe kleur, het past goed bij Sebastiaan zijn blonde haar en lichte ogen. De Jake Fischer sweatshort eronder maakt het plaatje compleet. Dit zijn maar een paar toffe items uit de collectie van Jake Fischer voor dit seizoen. Al nieuwsgierig?! De hele collectie is te zien op Jake Fischer. Wat zouden jullie kiezen voor jullie jongens? Er komt zelfs een lijn voor de peuters aan hoorde ik in de wandelgangen. Spannend!

Jake Fischer is er niet alleen voor de stoere jongens onder ons. Juist ook voor meisjes die houden van “sporty”en “active” zullen slagen in de veelzijdige collectie van Jake Fischer. Hemdjes, t-shirts, hoodies, shorts, sweatpants en tuniekjes zitten er in de collectie voor aankomende zomer. Genoeg keuze om een coole outfit bij elkaar te shoppen voor een date op het hockeyveld met Sebastiaan. Mix and Match. Boys verus Girls. Wie durft de uitdaging aan?! Ik zal Seb alvast inlichten, want die weet nog van niets…;)

SHOPPEN: JAKE FISCHER

DSC_0239 DSC_0252 DSC_0266DSC_0220DSC_0318DSC_0227


Facebook Comments


Katja

Katja

Dik 40+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply