GIRL OOTD REVIEWS

Sporty Stripes: Lola Meis

11 mei 2016
LOLA MEIS

Norah’s verjaardagsjurk

Een verjaardagsjurkje voor mijn dochter die twee wordt… dit keer wilde ik eens wat anders dan anders. Mijn oog viel op Lola Meis, een geweldig Nederlands merk met een prachtige collectie jurkjes. Zij maken van alle items maar enkele stuks, waardoor het uniek blijft. De modellen zijn echt tijdloos en zitten volgens mij heerlijk en comfortabel. Lola Meis richt zich op hippe en stoere meisjes in de maat 86-92 t/m 158-164.

Omdat mijn dochter rode krullen heeft en de kleuren blauw en groen haar prachtig staan (vind ik geheel onbescheiden ;-)) zocht ik iets in die kleurstelling. Mijn oog viel op de jurk ‘sporty stripes’, helemaal mijn smaak. Op de site zag ik hem alleen nog te koop in grijs, rood en kobalt, maar ik meende ergens op Facebook ook ooit een groene te hebben gezien. Ik trok de stoute schoenen aan en mailde Lola Meis en gelukkig, de groene konden ze gewoon voor mij maken, wauw!
Enige tijd later kreeg ik hem binnen en hij past Norah perfect! Ook hebben ze er nog gele kniekousen bij gedaan, die perfect matchen met een gele haarbloem die ik voor Norah in gedachten had.
Op haar verjaardag was het gelukkig prima weer, dus kon de jurk met blote beentjes en de gele kniekousen aan, hartstikke leuk en zomers.

Kortom, Lola Meis heeft er een fan bij, ik zou de Dress Crosses en de Dress One liners yellow stiekem ook nog wel aan de garderobe van mijn meiden willen toevoegen, maar ik wacht voorlopig nog maar even op de sale… 😉

  • Maatadvies: Norah van 88 cm draagt het jurkje in maat 86/92. Deze is ongeveer 50 cm lang en past haar perfect.
  • Prijs: de jurkjes van Lola Meis zijn zeker niet goedkoop, maar hun geld meer dan waard.
  • Verkoopinformatie: Lola Meis is te koop via hun eigen website

lolac

lolahoera

lola

lola2


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

Latest posts by Anouk (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply