BOY

De 10 leukste jeans voor jongens.

20 mei 2016
DENIMS

DENIM STYLES

Zoveel stylen in jeans voor onze jongens van groot naar klein. Van strakke jeans tot boyfriend jeans, van baggy jeans tot jogjeans. Denim is hot dit seizoen. Vooral die met scheuren! Love it Ze zijn makkelijk te combineren, zitten lekker en staan ook nog eens super stoer. Wat willen de Boys nog meer? Wij hebben alvast de 10 leukste denims uitgezocht voor jullie:)

  1. Boy jeans
  2. Skinny jeans
  3. Vintage jeans
  4. Skinny rebel
  5. Jog jeans
  6. Rock jeans
  7. Grey jeans
  8. Jog jeans
  9. Boy jeans
  10. Grey jogjeans


Facebook Comments


Katja

Katja

Dik 40+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply