Geen categorie

AFVALLEN IN EEN DRUK GEZIN

4 juni 2016
Untitled design (5)

NEGEN DAGEN GEEN KOFFIE

Volgen jullie mij al op shopaholiekmama deze week?! Ik ben een uitdaging met mijzelf aangegaan. Negen dagen lang volg ik de stappen van Clean9, en negen dagen lang deel ik mijn ervaring op shopholiekmama. Afvallen klinkt weer zo zwaar, maar ik wil gewoon heel graag en heel snel mijn laatste zwangerschap kilootjes kwijt, want de zomer komt er al weer aan!

Met twee kids, een baby en twee honden is dit nog best pittig. De hele dag komt er hier thuis eten voorbij, de baby maar liefst vijf keer per dag en dan heb ik de flesjes nog niet meegerekend. Hele maaltijden serveer ik uit, kasten en potten puilen uit met de lekkerste snoepjes, koekjes en romige chocolade. Geen koffie , geen wijn en geen hapjes. Zelfs een volkoren broodje is niet toegestaan! Messen en vingers aflikken mag ook niet meer, en de overige boterham van de kids gaat linea recta naar de hondenbak. Negen dagen lang drink ik liters water, Shakes en Aoe Vera Gel. Ik ben dan ook echt blij dat ik vanuit huis werk. De toilet is inmiddels favoriet:)

Na twee dagen “vloeibaar” mag ik zoveel rauwkost en fruit als ik maar wil en een 600 calorieën maaltijd in de avond. De tweede dag werd ik al flink voor het blok gezet. Manlief stelde voor om een hapje te gaan eten met de kids. Quality time. Tof als je niets mag eten…of drinken… Verse munt thee mag dan weer wel. Je begrijpt, we waren snel klaar. De kids werken natuurlijk ook niet mee, zij kunnen een hele dag eten of snoepen, en dat mag ik allemaal voor ze regelen. Toch ben ik blij dat ik  gestart ben en mijn ervaring kan delen op het mama blog. Neem anders eens een kijkje op shopaholiekmama, dan kun je lezen wat Clean9 precies inhoudt. Ik ben zelfs fitter en ik heb meer energie, en dat heb ik zeker wel nodig in mijn drukke fijne gezin:)

Liefs, X

IMG_8333

Prettig voor je stoelgang:)

IMG_8361

Vier keer per dag, 120ml is best heftig, gelukkig hoeft dat alleen maar op dag 1 en 2!

IMG_8370

Ik houd ervan, lasagna met een wit stokbroodje met kruidenkaas. Zou ik het ooit nog eten?!

IMG_8340

De vanille shake is favoriet, deze blijft erin!

IMG_8409

Kip met quinoa, 600 calorieën maaltijd. Heerlijk:)


Facebook Comments


Katja

Katja

Dik 40+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply