BUDGET TEENS

Budget tip voor teens

9 juni 2016
xoxo

Budget tip: gestreepte jurk met patches

We kunnen er niet omheen dit seizoen; patches zijn hot! Veel kledingmerken hebben patches in de zomercollectie, zowel voor jongens als voor meiden. Deze jurk met donkerblauwe streepjes (die echt nooit out of style is wat mij betreft) vind ik door de combi met de patches helemaal top.

Blij verrast was ik toen ik online deze jurk zag. Echt iets voor mijn dochter. Als ze de jurk draagt met een mooi kort jeansjack en witte sneakers kan ze er zo mee naar school. Een bikini en slippers eronder en het is de perfecte jurk voor een dagje strand. Deze jurk is er ook nog in een roze met wit gestreepte variant en je shopt hem hier.

Hebben jullie ook nog leuke budgettips en wil je ze met ons delen? Graag!

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply