NIEUWE COLLECTIE

Indian Blue Jeans winter 2016/2017

21 juni 2016
IBJ 3

WE ARE THE YOUNG REBELS OF TODAY

The inspiring ones of tomorrow! Wauw, wat een mooi statement maakt Indian Blue Jeans weer en deze past perfect bij hun super stoere wintercollectie. Ooooh, ik hoop en droom nog van een heerlijke, lange en warme zomer, maar ik vind het ook geweldig om de nieuwe collecties te bekijken en een wishlist op te stellen voor het najaar. En ik geef het toe, ik zal binnenkort vast al wat gaan shoppen voor de koudere dagen.

Ken jij Indian Blue Jeans eigenlijk al? Het is nog een jong merk, maar uit de kast van mijn kinderen niet meer weg te denken. Indian Blue Jeans neemt ons deze winter mee naar de citystreets van de grote wereldsteden. Ze komen met verrassende stoffen als su├Ęde, lammy en quilted kwaliteiten en natuurlijk weer stoere nieuwe fittings, wassingen en stylen voor hun geweldige jeans modellen. Denk voor de meiden aan een biker fit, flair fit en een boyfriend jeans. Ook komt er een black denim dungaree, als dat geen musthave wordt… Voor de boys is nieuw de skinny tapered fit met low crotch. Die gaat hier ongezien op de wensenlijst. Voor de boys and girls zitten er ook repaired jeans in de collectie.

Jeans is natuurlijk fantastisch voor een fijne casual look, maar ook andere stijlen zet Indian Blue Jeans neer. Denk aan gave rokjes in verschillende lengtes, sweatdresses en flower bombers. Waar Thijs heel blij mee zal zijn, zijn de jogger pants met fancy all over prints. Zelf vind ik de long shirts en sweats die over de billen vallen super. Helemaal door de afwerking met een rits bij de zijnaad. Bombers zijn hot dus die komen er ook voor de jongens samen met nog veel meer gave jackets voor de winter.

Geniet lekker van de eerste beelden en wij zijn heel benieuwd of je al een wishlist item voor je zoon of dochter ziet. Laat je het weten?

De eerste levering van Indian Blue Jeans wordt begin juli in de winkels verwacht.

HR IND16019-01 brochure Guts town v3 HR IND16019-01 brochure Guts town v39 HR IND16019-01 brochure Guts town v38 HR IND16019-01 brochure Guts town v37 HR IND16019-01 brochure Guts town v36 HR IND16019-01 brochure Guts town v35 HR IND16019-01 brochure Guts town v34 HR IND16019-01 brochure Guts town v33HR IND16019-01 brochure Guts town v310 HR IND16019-01 brochure Guts town v311 HR IND16019-01 brochure Guts town v312

 


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply