Geen categorie

In de ban van Freek Vonk

3 juli 2016

FREEK

Tja, een achternaam heeft hij eigenlijk niet nodig. Zeg Freek en iedereen weet over wie je het hebt. Iedere moeder in ieder geval. Freek Vonk (want daar heb ik het dus over ;-)) is helemaal hot. Mijn zoon Thije van 7 is werkelijk idolaat van hem en wil later ook bioloog worden.

Alles wat Freek doet, wordt gevolgd. Televisieprogramma’s over het stropen van nijlpaarden moeten worden opgenomen en 3x worden bekeken, want stel je voor dat je net wat hebt gemist. Wanneer Freek op Facebook in geuren en kleuren uit de doeken doet dat er parasieten in zijn lichaam zitten, moet ik zoonlief op de hoogte houden wanneer deze eruit komen (ieuw!). Als er gevallen wordt, moet er een Freek-pleister (ja, die bestaan…) op de wond. Alle dvd’s zijn in huis en inmiddels grijs gedraaid. En het toppunt was natuurlijk het AH-Dino boek met de bijbehorende app. Wat was en is hij er druk mee. Uiteraard werd er hevig geruild met vriendjes, klasgenootjes en zelfs met vriendinnen van mama. Maar het is gelukt, zijn boek is vol. En dat is maar goed ook, want ik begreep dat de actie nu is afgelopen.

Afgelopen december ging Thije met zijn beste vriendje en mede-Freekfanaat R. naar de grote show van Freek in Amsterdam. Wat hebben ze genoten en wij moeders trouwens ook. Daar kwamen we voor het eerst in aanraking met de merchandise van Freek Vonk. Want ja, er bestaan ook Freek t-shirts, vesten, sweatpants en noem maar op. Normaal ben ik absoluut niet van merchandise troep, maar ik moet zeggen dat Freek het leuk heeft aangepakt. Op de shirts staan o.a. grote prints van dieren en de ‘handtekening’ van Freek. Niet zo cheapy dus zoals je vaak ziet. Na een aantal keer wassen zien de shirts er trouwens ook nog steeds prima uit.

Untitled design (2)

Thije laat hieronder twee shirts zien, t-shirt ‘Taco’ met een tekening van een krokodil en t-shirt ‘Tabor’, waar Freek ook zelf op staat. Dat laatste is niet helemaal mijn ding (of zeg maar gerust helemaal niet), maar gelukkig is Freek niet verkeerd om naar te kijken, dus vooruit dan maar 😉

IMG_9420

IMG_9452

IMG_9400

Verkoopinformatie
Alle merchandise is te vinden in de webshop van Freek Vonk. 

De jeans die Thije draagt is van Vingino en shop je onder andere hier.


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

Latest posts by Anouk (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply