Geen categorie

Zwart bij peuters

6 juli 2016
WE

Zomers Zwart

Wat vind jij van zwarte kleding bij een peuter? Jongen of meisje dat maakt eigenlijk niet uit. Sommige moeders zullen er niks van moeten weten en zeker niet in de zomer, die kiezen voor het klassieke donkerblauw. Ook heel mooi trouwens! De wat urban-gevoelige moeders zullen juist wél open staan voor zwart. Ik denk dat ik wat in het midden zit van die twee;)

Dit jurkje van Like Flo kwam ik toevallig tegen in de uitverkoop en ik dacht: “Ach, waarom ook niet? Ik koop dit zwart/antraciete zomerjurkje voor m’n allerjongste. Kan mij het schelen, ik probeer het gewoon”.  Vooral in de zomer hou ik wel van kleur voor m’n kindjes, maar zwart en grijs vind ik eigenlijk ook niet misstaan en vaak heel stylish! Alleen moet het voor mij wel altijd meisjesachtig blijven met een sportieve twist. Dit jurkje van Like Flo leent zich daar uitermate voor en met het maken van de foto’s voor deze blog ben ik direct overtuigd, zwart mag!!

Ik vind het hip, stoer en echt van nu. Dit jurkje is ook nog heerlijk speels en meisjesachtig. Met een lekker zomers huidje staat dit donkere schoolbord kleurtje juist fantastisch!! Ik heb het nu afgestyled met de “dalmatiër” kousen van Like Flo, maar een sandaaltje of slippertje zal ook niet misstaan.

Wat vind jij? Ik ga in ieder geval even verder googlen of er nog meer is, want ik vind dit té leuk;) Het is ook uitermate geschikt voor het najaar, dus we gaan het lekker door dragen de komende periode. Yes, daar houden moeders van!

 

Maatadvies:

Nova is 92cm en dit is een 104, dus koop het zeker een maat groter.

Shoppen:

Het wordt even het internet afstruinen, hier zag ik het jurkje nog wel!

WE-2 (2)

WE-3

WE-4

WE-5

WE-6


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply