Geen categorie

Hippe strijkpatches van Ter Stal

8 juli 2016
a HEADER

Jij bent de stylist!

We hebben niet veel winkels in het dorp waar ik werk, maar er is een Ter Stal. Leuk om in de pauze af en toe even binnen te lopen op zoek naar een koopje. Net voordat ik de winkel uitging, zag ik in mijn rechterooghoek een wand vol met kleurrijke patches..  ‘net nieuw binnen in de winkel’, vertelde de verkoopster (die mij al aardig kent). Wat leuk, denk ik direct….. ik kon bijna niet kiezen… wat een variatie! Een setje van 3 stuks kost €2,99.  Ik heb dit seizoen even moeten wennen aan de patches-trend maar nu vind ik het toch wel geinig.

Ik koos voor de gele tropical strijkpatches omdat ik daar in mijn hoofd wel een paar leuke combinaties mee kon maken. Op een hemdje, een basis shirtje, op de denimshort van Bristol…  de mogelijkheden zijn eindeloos. Uiteindelijk moet je één variant kiezen want je kunt ze natuurlijk maar eenmalig op één item strijken. Let op, de strijkpatches zijn enkel geschikt voor een katoen of polyester kledingstuk.

Wellicht heb je thuis een hemdje,  shirt of shortje liggen wat wel wat patches kan gebruiken, zodat het weer helemaal hip is! Ik ben benieuwd welke combinaties jullie gaan maken of misschien al gemaakt hebben..  Foto’s vinden we leuk!

Shopinfo:

  • het grijs/zwarte rokje met franjes is van Like flo
  • de kniekousen en sportsokken zijn van Bizonders (www.bizonders.nl)
  • hemd go tropical is van Ninni vi
  • de denim short is van Bristol
  • patches zijn van Ter Stal (200 winkels in heel Nederland), €2,99 per 3 stuks. Zie hieronder voor het complete aanbod in de winkel.

 

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Facebook Comments


Jolanda Verbruggen

Jolanda Verbruggen

40+, samenwonend, dochter Bente 8 jaar. Woont in het gezellige zuiden. Bovenmatige interesse in fashion, travel & interior styling.
Jolanda Verbruggen

Latest posts by Jolanda Verbruggen (see all)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Bertine 17 augustus 2016 at 10:44

    bedankt voor de tip, ik kwam het via Google tegen! ik zo even langs de Ter Stal;)

  • Leave a Reply