BOY MUSTHAVE

Impress Like Flo

12 juli 2016
Untitled design (18)

Julian in Flo -sale tip-

Ook al is de sale al een tijdje bezig, soms kom je nog steeds van die snoepjes tegen die je echt wilt hebben. Dit setje van Flo bijvoorbeeld, vind ik helemaal te gek voor mijn zoontje.

Bij Julian val ik vaak voor rood. Rood is gewoon zijn kleur, het past bij zijn vrolijke persoontje en het staat zo mooi bij zijn donkere haren. Zelf vindt hij het ook mooi, dat is wel te zien op de foto toch? Hij was er helemaal happy mee. Het shirt had ik al een tijdje, maar ik twijfelde nog of ik de lange of de korte sweatpants eronder zou nemen. Maar met de zomervakantie in mijn achterhoofd, de zonnige dagen die hopelijk nog op ons wachten, koos ik toch voor de korte variant. Bij een lengte van 1.09 m. draagt Julian de short in maat 98. Het broekje valt namelijk best groot uit. Het shirt (Julian draagt maat 104) in antraciet met stoere rode fingers crossed-print en tekst ‘things will work out’ maken het plaatje compleet.

Shoppen:

Short Flo

Shirt Flo

Impress like FloImpress like FloImpress like Flo

 

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply