GIRL Mandy NIEUWE COLLECTIE

B.NOSY nieuwe collectie

15 augustus 2016
to the greatest mom I could ever haveasked for (1)

Senna in 3 B.NOSY outfits

Bij B.NOSY denk ik vooral aan vrolijke kleuren en printjes. Aan jurkjes met zwierige rokken voor kleine meiden. Toch heeft dit merk ook nog een aantal gave outfits in hun collectie voor je tienermeid. De kleding gaat tenslotte tot maat 164. Senna laat jullie vandaag drie verschillende looks zien.

  1. Deze roze/oranje jurk heeft een sportieve look door de boorden aan de mouwen en aan de onderkant van het jurkje. De voorkant van het jurkje heeft een zachte bouclé stof en de achterkant van is van effen roze tricot. Senna combineert deze jurk met een antraciet grijze legging.
  2. De grijze jurk met een used look wassing en tekstprint op de voorkant is onze favoriet. De jurk heeft iets stoers en combineert door zijn basic kleur makkelijk met andere kleuren. De jurk heeft een lichte stretch in de stof wat ervoor zorgt dat hij heel fijn draagt.
  3. Deze donkerblauwe jurk van B.NOSY heeft het merk-logo en een grafische print op de voorzijde. Deze jurk heeft stretch en in de taille zit een gevlochten koordje. Onder de jurk draagt Senna een fuchsia roze legging van B.NOSY.
Informatie: Senna draagt de jurkjes en leggings in maat 140 bij een lengte van 1.48 m.
Je shopt de nieuwe collectie van B.NOSY o.a. bij Kixx online en Kinderkleding te koop.
De foto’s zijn gemaakt door en voor Wildstore.
b.nosy-jurk-y607-5802-donker-blauw_1 B.Nosy jurk B.Nosy jurk B.Nosy jurk B.Nosy jurk B.Nosy jurk

 

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply