Mandy TEENS

Pre fall NIK & NIK

16 augustus 2016
Twinning in NIKKIe (1)

Fashion Twins

Senna en Isa zijn dikke vriendinnen. En dat is al zo vanaf hun babytijd. Isa’s moeder is mijn vriendin en we waren tegelijk zwanger van onze meiden. We fantaseerden toen al hoe onze kinderen gezellig samen zouden spelen en samen zouden opgroeien. Toen ze klein waren, waren ze al graag bij elkaar en dat is vandaag de dag nog steeds zo.

Als je al zo lang met elkaar omgaat, dan kan het wel eens zijn dat je dezelfde smaak ontwikkelt. Senna en Isa zijn allebei fan van NIK & NIK. Toen Isa dit setje aan had was Senna op slag verliefd. Toen zag ze Joy (Beautynezz) ook nog eens in dezelfde outfit en dat wilde ze ook. Onlangs hebben we een bezoek gebracht aan de NIKKIE winkel in Breda, dat heb je misschien wel gelezen in mijn vorige blog. Na een aantal pogingen van mijn kant om haar te laten kiezen voor de Drama Queen jurk, heb ik het maar opgegeven. Ze ging echt voor blauw en het staat haar en haar vriendinnetje Isa beiden super.

Deze ‘fashion twins’ vonden het natuurlijk harstikke leuk om samen in hun nieuwe outfit te poseren. Ook al was het bij het maken van de foto’s 24 graden, ze trokken hun kleding niet meer uit en hebben zo de hele dag samen rondgelopen. Ben jij ook zo gek op NIK & NIK voor je dochter of zoon? Laat gerust een foto zien, dat vinden we leuk!

INFORMATIE:

Senna en Isa zijn allebei 1.48 m lang. Ze dragen het truitje en de rok in maat 10.

Voor meer informatie kijk je op de website van NIK & NIK

Dit merk shop je o.a. bij Amazing Kids

Nik & NikNik & NikNik & NikNik & NikNik & Nik

 

 

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply