MUSTHAVE

Musthave back to school met ZEBRA

22 augustus 2016
Zebra

Geen school zonder deze schooltassen!

Het nieuwe schooljaar is voor het midden van Nederland alweer begonnen. De rest van het land zal snel volgen en dan komt toch echt die dag dat voor alle schoolgaande kindjes die broodtrommeltjes en bekers weer gevuld moeten worden. Alles zal weer mee naar school moeten en dan het liefst in een prachtige, degelijke en hippe tas!

Ik ben al sinds Bobbie naar de peuterspeelzaal gaat verknocht aan de ZEBRA tassen. Wat hebben deze tassen toch elk seizoen geweldige prints en wat zijn ze duurzaam! Nu al mijn meiden naar school (of peuterspeelzaal) gaan, hebben ze dus ook alledrie zo’n geweldige ZEBRA tas nodig. Ik spotte nu deze bij Kixx-Online.nl. Wat zijn ze gaaf!

Zelfs deze jongenstas is mij niet ontgaan. Een zwarte gecoate canvas rugtas met ufo’s erop. De namaak leren accenten aan de onderkant maakt dat dit wel een heel stoer exemplaar is.

ZEBRA tas

 

Voor de meisjes is er ook genoeg leuks te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze roze glitter stoffen rugzak. Het heeft een tunnelkoordsluiting met een magneet om het echt goed af te sluiten. En mocht je nu een meisje hebben die niet van roze houdt, zoals mijn Zonne;) Dan is er ook nog een gouden exemplaar. Echt beide tassen zijn geweldig. Ik kan zelf eigenlijk niet kiezen.

ZEBRA tas roze

Hebben jouw kindjes ook een ZEBRA tas en heb je wellicht al een nieuwe gekocht die ook helemaal te gek is? Laat het maar zien dat vinden we leuk!

Shoppen:

Deze tassen zijn onder andere te koop bij Kixx-Online.nl

 

 

 

 

 

 

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply