BOY NIEUWE COLLECTIE

MortenZ wintercollectie 2016/2017

25 augustus 2016
WinterMTZ

MORTENZ VOOR SPORTIEVE BOYS

Alle jongensmama’s hebben het waarschijnlijk al gezien en zijn as we speak wellicht zelfs volop aan het shoppen. Ik heb het natuurlijk over de stoere wintercollectie van MortenZ. Ons wachten is beloond, want de collectie is prachtig!

Net als zus Ninni Vi is ook MortenZ geïnspireerd door een trip rond de wereld. New York is een thema wat hier veelvuldig terugkomt en zien we terug in teksten op verschillende items. Diverse tinten grijs gecombineerd met prachtig kobaltblauw en zeegroen maakt dat onze jongens er deze winter weer heerlijk fris bij kunnen lopen. De collectie wordt getypeerd door een basic en uitdagende uitstraling. Stoer maar vooral ook sportief. En niet te vergeten super comfy.

Zoals Kris en mijn eigen Thije jullie de afgelopen dagen al hebben laten zien, valt de collectie weer hartstikke mooi. Je ziet gewoon aan de boys dat het heerlijk comfortabel zit. Thije’s set vind ik geweldig en is op zijn lijf geschreven, maar dat vest wat Kris aan heeft moet er hier toch ook echt nog komen! En dan die laarsjes… wauw!

Hebben jullie al iets geshopt van MortenZ? Wij zijn super benieuwd, dus laat ons jullie combi’s zien onder het Facebookbericht van deze blog. Dat vinden we hartstikke leuk!

MortenZ is verkrijgbaar in de maten 98 t/m 164 en shop je vanaf vanochtend in de stenen winkels en is online onder andere te koop bij Amazingkids, Kixx en Kinderkleding-tekoop.

Heb jij trouwens al meegedaan aan de GIVE-AWAY? Je kunt een complete set van Ninni Vi, MortenZ of Soft & Jolly winnen. Klik hier om mee te doen.

NinniVi Mortenz

NinniVi Mortenz

NinniVi Mortenz

NinniVi Mortenz

6

7

NinniVi Mortenz

 


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply