GIRL NIEUWE COLLECTIE

Ninni Vi wintercollectie 2016/2017

25 augustus 2016
A Header fotokopie

HET IS ZOVER!

Al weken zijn wij Shopaholieks en vele volgers van ons in de ban van de lancering van de nieuwe collectie van Ninni Vi… Wat zijn de nieuwe kleuren… zijn er nieuwe modellen.. ? Het houdt ons flink bezig want het is toch één van de absolute hoogtepunten van het kidsfashion jaar! Door de sneaks eerder deze week op Shophaloliek en de opduikende beelden in de diverse facebook groepjes is de spanning nog verder opgelopen. Maar… vandaag is het dan eindelijk zover! Om 9.00 uur barst het Ninni Vi geweld los..

En één ding is zeker, de nieuwe collectie overtreft onze stoutste verwachtingen! Het is weer stoer, sportief, kleurrijk en heeft een uitdagende uitstraling. Wat een mooie collectie! Met zoveel nieuws! Voor meisjes die op zoek zijn naar avontuur en de wereld willen ontdekken. Welke steden passen daar nu beter bij dan het bruisende New York, Londen & Parijs. We zien ze dit najaar dan ook terug in de teksten op diverse items!

De collectie typeert zich weer door de prachtige combinaties van kleuren, prints en motieven. We zien grofweg vier kleurenthema’s: pink, blue, yellow & black. Het leuke hiervan is dat Ninni Vi een aantal combinatievoorstellen laat zien maar zelf ben je de stylist. Door items uit de diverse kleurthema’s te combineren maak je zelf de leukste, verrassende outfits, helemaal passend bij jouw mooie meisje!

Laat je jouw combinaties zien in de reacties op dit blog? We zijn benieuwd waar jullie voor gaan vandaag. En nu ga ik zelf snel op pad. Ik kan niet wachten om alles ‘live’ te zien! Veel succes en shopplezier vandaag!

Maatinformatie: De collectie valt goed op maat. De jurkjes vallen echter wat langer ten opzichte van de eerdere winter- en zomercollectie. De collectie is beschikbaar in de maten 98-104 t/m 158-164.

Shoppen: Ninni Vi ligt vanaf vandaag in de stenen winkels en is onder andere online te koop bij Amazingkids, Kixx en Kinderkleding-tekoop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Facebook Comments


Jolanda Verbruggen

Jolanda Verbruggen

40+, samenwonend, dochter Bente 8 jaar. Woont in het gezellige zuiden. Bovenmatige interesse in fashion, travel & interior styling.
Jolanda Verbruggen

Latest posts by Jolanda Verbruggen (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply