NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

SNEAK! bobbi ravioli in preppy kleuren

5 september 2016
bobbi ravioli

BOBBI RAVIOLI HEERLIJK COMFI EN HIP

Het is weer SNEAK! tijd en deze keer van een merk dat staat voor fris, energiek, preppy kleuren en tijdloze modellen. We hebben het hier over bobbi ravioli.  Je kent het vast wel. Het is voor meiden tussen de twee en tien jaar.  Wat super dat Nova nu ruim twee jaar is en dat bobbi ravioli jurkjes heeft, die zo ontzettend lekker zitten.

Tijdens de fotoshoot dart Nova enorm veel in het rond. Alles wijst erop dat dit haar écht heel comfortabel zit.  Het blijkt dat het biologische katoen met elastaan is afgewerkt met een carbonic finishlaagje, waardoor de stof super zacht aanvoelt. Wat fijn ook dat bobbi ravioli staat voor goede kwaliteit, met respect voor mens en milieu. Zo straalt zo’n jurkje toch nog meer liefde en vreugde uit!

Nova laat je nu een antraciet jurkje zien met de zilveren opdruk love life & enjoy. Dit is dé kreet van bobbi ravioli. Het is een heerlijk soepel stofje wat een perfecte pasvorm heeft. De eyecatchers zijn de schouders en mouwen. De schouders hebben een lichtroze vlak wat van achteren samen komt. Het oranje biesje maakt de drie-tone compleet.  Op de mouwen komt het lichtroze en oranje weer terug in de vorm van twee horizontale biezen. De boorden zijn ook afgewerkt met het schattige lichtroze.

De lichtroze legging heeft een leuke verticale oranje bies van boven naar beneden. Dat maakt het altijd zo lekker pittig! Ik heb Nova haar grijze kousen aangedaan om het grijs weer terug te laten komen en haar oranje Bergsteintjes. Zo komt het hele kleurenpalet van het jurkje weer terug at the bottom. Toevallig dat Nova oranje laarsjes heeft, maar leuke sneakers eronder of Uggs lijken mij er ook zo leuk bij staan!

Het jurkje heeft nog een koordje om in haar middel van voren of van achteren te strikken en ietwat aan te snoeren of op te rimpelen. Nu is dit voor Nova helemaal fijn, omdat het jurkje echt op maat valt. Dit brengt mij naar de feiten.

Facts and Figures

Nova is 93 cm. en dit jurkje en legging is maat 98/104. Doordat bobbi ravioli echt op maat valt, is Nova eigenlijk nog iets te klein voor dit jurkje. Gelukkig is er een koordje om aan te snoeren en kan ze het jurkje zo prima aan! De legging vind ik wel wat ruim, maar heb ik nu omgeslagen in haar taille. Het setje zit nu al lekker pittig en groeiruimte is er dus ook voldoende.

  • Lengte jurkje is 54,5 cm.
  • Breedte jurkje gemeten onder de oksels is 27,5 cm.
  • Lengte legging is 54,5 cm. achterpand gemeten
  • Breedte legging is 23,5 cm in de taille, wat natuurlijk rekbaar is.

Ik ben helemaal weg van dit tijdloze frisse en comfortabele jurkje.  Volgende week met het uitkomen van de nieuwe collectie ga ik toch eens even verder sneaken wat er nog meer is;) Stay tuned op shopaholiek.nl, want wij gaan jullie natuurlijk de nieuwe collectie ook laten zien.

Heb jij nou toevallig ook een meisje met een jurkje van bobbi ravioli. Post  je foto dan hieronder. Daar vinden we zo leuk!

Shoppen:

Dit jurkje en nog veel meer moois is te vinden op bobbiravioli.nl en bobbi ravioli heeft ook een Facebookpagina.

bobbi ravioli

bobbi ravioli

bobbi ravioli

bobbi ravioli

bobbi ravioli

bobbi ravioli

bobbi ravioli

 

 

 

 

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply