GIRL REVIEWS

Linde in Label74, Hip en Nosah

13 september 2016
read-more

BLUE IS OUR FAVORITE COLOR

Heb jij ook van die collecties waar je echt naar uit kijkt? Ik wel en de collectie van Label74 hoort daar zeker bij. Skinny jurkjes in allerlei variaties, of je nu van printjes houdt, liever voor een effen jurkje gaat, of houdt van een stofje met structuur, bij Label74 kun je zeker slagen. Super leuk dit seizoen is dat een aantal jurkjes ook in mama maten verkrijgbaar zijn, hiermee speelt Label74 mooi in op de twinning trend. Naast de jurkjes hebben ze ook super gave pants en te gekke vestjes in het assortiment.

Linde en ik vonden het maar weer moeilijk kiezen welk jurkje wij in huis zouden halen. Dat het een blauwe werd was al snel duidelijk, maar kiezen we nu die met de katjes, de rozen of die met dat fijne werkje? Uiteindelijk is het de laatste geworden, skinny dress Fez. Door de sportstrepen op de mouwen heeft dit jurkje een sportieve uitstraling. Het werkje en het lichte tie dye effect op de stof geven het jurkje een verrassende twist. Funpants shiny blue met een gouden streep op de zijkant maakt de outfit helemaal af en wij weten nog veel meer combinaties met deze prachtige pants.

Natuurlijk moet er onder zo’n mooi jurkje een paar gave laarsjes. Model “kistje” is super hot deze winter en deze met bont gevoerde kistjes van Hip vindt Linde helemaal te gek. Het bruine kleurtje met een witte waas combineert echt heel makkelijk. In haar haren draagt Linde een haarbandje van Nosah.

Maatadvies:

Linde is nu 125 centimeter en zit tussen de maten in bij Label74 die met de dubbele maten 116/122 en 128/134 werkt. Op hun site heb ik de maattabel geraadpleegd om zo de juiste keus te maken. Wij zijn voor maat 128/134 gegaan, deze zit nog iets ruim bij Linde, maar de winter moet nog beginnen. Ze vindt de jurk zelf heerlijk dragen, het is een fijn glad en zacht stofje. De pants draagt ze in dezelfde maat.

Verkoopinformatie:

jurk en pants

laarsjes

haarbandje
Label74Label74Label74NosahLabel74Hip


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply