MUSTHAVE

Name it geruite blouse

22 september 2016
name-it

De musthave van Name it

Als je een passie hebt voor kidsfashion dan kijk je natuurlijk elke dag online wat er zoal verkrijgbaar is voor je kinderen. En bovenal wat vinden ze leuk? Mijn zoontje vindt met zijn 4 jaar vrijwel alles leuk wat ik hem aantrek (het liefst loopt hij trouwens elke dag in zijn Mario Bros overall met bijpassende pet), maar met een dochter van 11 gaat het natuurlijk anders. Tijdens het shoppen proberen we wel kleding uit te kiezen die we samen mooi vinden, en gelukkig gaat dat bijna altijd goed.

Ieder seizoen zijn er natuurlijk wel een of meerdere items die niet mogen ontbreken in je collectie. Wat een paar jaar geleden nog not done was, is nu weer helemaal hip en happening! En deze winter kiezen wij massaal voor de geruite blouse!

Name-it heeft een supergave geruite blouse in de collectie. Aan alle details is gedacht. Zo is niet alleen de ruit helemaal van nu, maar op het voorpand bij de schouder zitten ook patches en de blouse heeft een wat langer model. Senna draagt de blouse in een mooie kobaltblauwe kleur op een zachte skinny jeans van het merk LTB. Ik was nog niet zo bekend met dit merk, maar hun jeans heeft echt een hele mooie pasvorm. De jeans heeft een zwarte denim kleur met een lichtgrijze wassing bij de bovenbenen. De stof is heel zacht en daardoor draagt het comfortabel. Onder deze outfit draagt Senna de Converse All stars in een hoog model.

Shoppen:

Senna draagt de blouse en de skinny jeans beiden in maat 140. De jeans zit vrij strak bij de bovenbenen en valt qua lengte precies op de enkels.

De blouse shop je o.a. hier en de ltb jeans hier.

De foto’s zijn gemaakt door en voor de website van Wildstore

Name it blouseName it blouseName it blouseLTB jeans

 

 

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply