SPEELGOED

Sints Cadeaumachine:het nieuwe Sinterklaas Kadoboek

13 november 2016
samensint-kadosuitzoeken

ONLINE VERLANGLIJSTJE MAKEN MET SINTS CADEAUMACHINE

Hoe leuk ik de papieren Sinterklaasboeken van Sinterklaas ook vind: ons tijdperk is nou eenmaal vernieuwend en ook Sinterklaas gaat daar in mee: virtueel ideetjes opdoen is hip. Dus ook de Sinterklaasgidsen vol speelgoed en hebbedingetjes gaan digitaal. Maak kennis met Sints Cadeaumachine.

Langzaam verdwijnen de papieren Sinterklaasboekjes in de prullenbak. Volgens mij kennen we allemaal het beeld wel van kids die knippend en scheurend de leukste kadootjes bij elkaar zoeken voor hun verlanglijstje. Blijft leuk  en nostalgisch om te doen met de kinderen. Moeten we ook gewoon blijven doen, want tradities houden we graag in ere.

Maar het zat er natuurlijk al aan te komen: en ik moet zeggen het is echt verrekte makkelijk. Vooral voor Sinterklaas natuurlijk, want die zag door de schoorstenen de daken niet meer met al die verlanglijstjes. Nee hoor: de goede man hoeft nu alleen nog maar de naam in te tikken van het desbetreffende kindje en kan direct zien wat hij zelf op zijn of haar digitale verlanglijstje heeft gezet.  Sinterklaas heeft deze tool overigens helemaal zelf bedacht: de Sints Cadeaumachine. Easy: een kind kan de was doen!  Papa of mama tikt de naam en de leeftijd van het kindje in zodat Sints Cadeaumachine alvast één en ander kan selecteren, en de kids kunnen al swipend (misschien hebben de allerkleintjes nog wel een beetje hulp nodig)  al hun kadootjes op hun verlanglijstje zetten. Sinterklaas legt ook precies uit aan je kindjes hoe het werkt. Al met al ook nog eens een leuke vermakelijke tool voor je kleintje. Het is trouwens niet zo dat je bloedje zelf van alles kan bestellen ofzo: dat kunnen alleen de (lees vaders en moeders) hulpjes van Sinterklaas. In ons geval moet ik ook een beetje “helpen” want volgende maand verhuizen wij naar Dubai en de cadeaus moeten wel in onze koffers passen. Een enorm poppenhuis kan Eva wel vergeten, en ook een hoge kraanmachine zit er niet in voor Kris. Heel handig is trouwens ook dat je het lijstje online kunt delen met bijvoorbeeld opa en oma, zo weten omapiet en opapiet ook wat ze voor hun kleinkinderen kunnen kopen.

Met één druk op de knop kan de hulpSinterklaas al de kadootjes virtueel in de zak stoppen en ze worden nog thuis bezorgd ook. Nou: leuker en makkelijker kunnen we het niet maken :). O ja. toch wel: ze kunnen ook nog ingepakt worden 🙂 Ideaal voor hulpSinterklazen die daar een hekel aan hebben.

Wil jij ook zo’n digitaal verlanglijstje maken: klik dan op Sints Cadeaumachine.

Nog een leuk detail: oud-‘Sinterklaas’ Bram van der Vlugt heeft de voice-over van Sints Cadeaumachine ingesproken.

Psssst: dit stukje is niet voor kleine kinderoogjes bestemd: Deze tool is natuurlijk niet echt door Sinterklaas bedacht (duh!): Bol.com heeft hem een beetje geholpen. Zij hebben een enorm groot assortiment speelgoed, dus de kindjes hebben keus zat en kunnen kiezen uit meer dan 500 kadootjes per leeftijd en geslacht. O.a. Lego, Playmobil, Mattel en Jumbo.

Sint cadeaumachine

Gezellig samen kadootjes uitzoeken

Sints cadeaumachine

Ninjago is populair dit jaar.

img_0016

En weer lego 🙂

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply