BABY

Editors Pick: De november-favorieten van Katja

20 november 2016
katja

EDITORS PICK

Wat is er toch ontzettend veel keuze in kleertjes voor een baby. Ik shop al mijn favoriete merken bij de leukste webshop voor de allerkleinsten. Babybizznizz heeft verschillende merken in de shop en wat ook erg tof is, je kunt al deze merken ook met elkaar combineren!

Ik heb gekozen voor donkere kleuren, dit staat erg leuk bij het blonde haar van Olivier. De gemeleerde sweatpant en het zwarte shirt zijn van het zelfde merk, Sproet&Sprout. De groene sweatvest is van nOeser, net zoals de zachte grijze scarf. De hippe zebra sokken zijn van Maedformini. Ik vind dit persoonlijk een super leuke set gecombineerd met verschillende Nederlandse merken!

SHOPPEN: Babybizznizz

 

Schoenen.


Facebook Comments


Katja

Katja

Dik 40+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply