Geen categorie

BLACK FRIDAY, wat kocht jij?

25 november 2016
blck-friday

BLACK FRIDAY, dé dag om je Sint- en Kerstinkopen te doen!

Het is jullie vast niet ontgaan dat het vandaag Black Friday is. Alle social media stonden vandaag vol met aanbiedingen, kortingscodes en fijne koopjes. Maar wat is dat nou eigenlijk Black Friday? Black Friday en het jagen op mooie aanbiedingen is een Amerikaanse traditie die plaatsvindt op de vrijdag na Thanksgiving. De afgelopen jaren is deze trend steeds meer naar Nederland over komen waaien en de winkels spelen daar handig op in. In Amerika staan er lange rijen voor de stenen winkels, een beetje zoals wij het kennen van de Dol Dwaze Dagen. In Nederland valt deze gekte nog mee, hoewel er best wat fysieke winkels meedoen, speelt de Nederlandse Black Friday zich vooral online af. De aanbiedingen en kortingen vliegen je om de oren op Facebook, Instagram en in je mailbox. Bij mij wel althans. En ik zou geen echte Shopaholiek zijn, als ik toch niet even bij een aantal winkels een kijkje zou nemen…

Ik heb het aardig netjes gehouden, wij verhuizen zeer binnenkort en Norah had nog wat spulletjes voor op haar nieuwe kamer nodig. En nu met 20% korting shopt het toch net wat lekkerder, nietwaar? Ook Shopaholieks Barbara, Jolanda en Katja zijn  leuk geslaagd en ook zij zijn deze keer niet gezwicht voor kinderkleding begreep ik, maar hebben het vooral praktisch en leuk voor zichzelf gehouden.

Het is nog een paar uur Black Friday, dus mocht je nog wat willen shoppen, heb je nog even de tijd. Veel winkels hebben er trouwens een Black Friday-weekend van gemaakt en verlengen de kortingen t/m zondag. Sla dus nog snel je slag!

We zijn benieuwd, wat kochten jullie deze Black Friday? Of doet het jullie maar weinig en doen jullie niet mee aan deze gekte? Praat mee op Facebook!


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply