BUDGET MUSTHAVE

BUDGET MAANDAG: BADJAS

27 november 2016
badjas

BUDGET MUSTHAVE: BADJASSEN

Vandaag is het weer budget-maandag bij Shopaholiek en deze keer spotten we heerlijke badjassen voor jullie!

Badjassen zijn sowieso een echte musthave, het hele jaar door, maar voornamelijk in de winter is er natuurlijk stiekem niks heerlijkers dan een fijne pyjamadag. Een badjas is daarbij een comfortabele aanvulling voor nog meer warmte. Maar ook na een uitgebreide douche- of badsessie is een badjas natuurlijk onmisbaar.

Deze leuke kleurrijke en vooral heerlijk warme fleece badjassen, shop je bij Ter Stal, een winkel die waarschijnlijk inmiddels bij iedereen wel bekend is. Je shopt hier leuke, hippe en vooral betaalbare kleding voor jong en oud.
De badjassen zijn er in twee varianten, een jongensvariant met voetbalprint en voor de meisjes is er eentje met hartjes. Al vind ik zelf de scheiding jongens/meisjes nergens voor nodig, er zijn genoeg meisjes die van voetbal houden tenslotte!

Shoppen

De badjassen kosten €15 en zijn verkrijgbaar in de maten 98/104 – 164. Ook leuk om cadeau te geven met Sinterklaas of Kerst. Check gelijk even de sloffen en onesies, die zijn ook helemaal leuk en perfect voor de zak van Sinterklaas.

Je shopt ze online in de webshop van Ter Stal.

Heb jij nog een leuke budgettip voor ons? Laat het ons weten!

naamloos

dad naamloos


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply