SPOTLIGHTSHOP

Gezocht jouw favo shop

9 december 2016
gezocht

WAAR WINKEL JIJ HET LIEFST?

Heb jij dat nou ook? Dat je gewoon een voorkeur hebt voor een bepaalde stenen winkel of webshop? Omdat het assortiment zo gaaf is, de verkoopsters zo lief en kundig, de kinderen er zo fijn kunnen spelen of omdat je altijd een leuk cadeautje bij je aankoop krijgt. Misschien heb je nog wel een hele andere reden waarom die ene winkel je persoonlijk must go to shop is.

Vandaag mag je eens ongegeneerd reclame maken voor je favoriete winkel. Waar shop jij super graag en waarom? Laat het weten in een reactie, tag je lievelingswinkel, en misschien zie je jouw shop wel terug op Shopaholiek volgend jaar.

Ook als je zelf een winkel hebt, mag je reageren. Zet er rustig een link naar je shop bij en als je sale hebt, vermeld dan de korting. Daar zijn onze volgers dol op, tja wie niet eigenlijk. Maar ze shoppen ook graag als de collecties uitkomen hoor. Net als wij Shopholieks zijn het echte fashion addicts.

Heb je een winkel en wil je meer informatie over jouw winkel op Shopaholiek komende lente en zomer?  Stuur dan een mailtje naar info@shopaholiek.nl.


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply