BOY Hanneke KERST REVIEWS

De kerstoutfit van Sepp

18 december 2016
header

FUNKY XS EN BRAQEEZ!

Na Aukje was het nu dan ook tijd om de jongens in hun kerstoutfit te hijsen en wat foto’s te gaan maken voor een mooi blog. En ook al heb ik behoorlijk wat ervaring met het fotograferen van (mijn eigen) kinderen, bij mijn jongens moet ik altijd iets meer ‘uit de kast trekken’ dan bij Aukje. En dan heb ik het niet over de kleding, maar doorgaans staan mijn jongens nu niet meteen te springen als mama weer eens foto’s wil maken. Uitdaging dus! Een mooie, wat stoerdere locatie doet eigenlijk al heel veel goed. Dat vinden ze hartstikke leuk.

In dit blog staat de stoere, en toch nette outfit van Sepp centraal. Een tijdje terug werd ik op slag verliefd op dit geweldig leuke shirt van Funky XS. Ik ben een enorme fan van dit merk. Het is nét even anders en een tikkeltje eigenwijs. Ik ben gek op de felle kleurtjes en deze oranje kleur is natuurlijk helemaal lekker opvallend! Het shirt heeft een v-hals, wat ik weer heel leuk vind samen met het giletje dat hij er overheen draagt. En dan die print!! Wat zijn ze ontzettend stoer die gitaren! Het maakt het setje lekker speels. En dat past weer helemaal bij mijn ondernemende kleuter. En, wat ik nou echt heel leuk vind: de kleur komt ook nog eens terug in de schoenen die Sepp draagt.

Zeg nou zelf, de schoenen die Sepp draagt zijn ontzettend gaaf en maken de kerstoutfit hélemaal af! Wat een prachtige collectie heeft Braqeez dit seizoen weer. Mijn jongens dragen ze altijd graag. De schoenen van Braqeez zijn altijd van goede, stevige kwaliteit. Verder zijn ze scherp geprijsd en altijd gebaseerd op de laatste mode trends. Het leuke van deze schoenen vind ik de fel oranje details. De schoenen sluiten met klittenband, wat voor een vierjarige (en zijn moeder) ideaal is natuurlijk!

Het giletje dat Sepp draagt is van We Fashion. Ze hebben dit jaar een heel gave feestcollectie en het gilet maakt van elke outfit iets feestelijks! Omdat het zwart terugkomt in de print van het shirt, combineert het heel leuk samen.

De broek is ook van Funky XS. Deze stoere, grijze jeans zit als gegoten. Het leuke aan deze broek vind ik de lage zakken en de oranje naad die tevoorschijn komt als je de pijpen omslaat. Helemaal leuk natuurlijk omdat die kleur weer exact matcht met het shirt én met de schoenen!

Maatinfo:

Het shirt van Funky XS valt smal. Sepp draagt hier maat 110/116 bij een lengte van 105 cm. Deze maat zit bij hem perfect. Het shirt zit mooi aangesloten. De broek valt goed op maat. Sepp draagt hier maat 104.

Het giletje draagt Sepp ook in maat 110/116.

De schoenen vallen goed op maat.

Shoppen:

Shirt (met korting): Funky XS

Broek (met korting): Funky XS

gilet (met korting): We Fashion

schoenen (met korting): Braqeez

Funky XSBraqeezFunky XSBraqeezWe FashionFunky XSBraqeezWe FashionBraqeez
sponsored-post

 

 


Facebook Comments


Hanneke Farber

Hanneke Farber

Beste volgers, mijn naam is Hanneke en ik ben 36 jaar. Ik ben moeder van 3 kids: Mats, Aukje en Sepp. Ik ben gek op kindermode en fotograferen is mijn passie. Leuk om dat hier te kunnen combineren!
Hanneke Farber

Latest posts by Hanneke Farber (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply