EVENT

Disney on Ice viert 100 Years of Magic

21 december 2016
1

Er zijn nog kaarten voor de kerstvakantie!

Al jaren stond deze prachtige show op mijn wishlist maar op de één of andere manier was het er nog niet van gekomen. En toen kwam via Shopaholiek de uitnodiging voor dit geweldige event! Yes, wat ontzettend leuk dacht ik direct. Dit jaar gaan we echt! En wel morgenavond al! Onze dochter van 5 is door het dolle… al haar ‘lievelings’ komen voorbij in deze prachtige show, al zullen Anna en Elsa voor haar de absolute hoogtepunten zijn. Hoe het is geweest, laat ik jullie zaterdag weten. Houd hiervoor Shopaholiek in de gaten! Wil je zelf ook graag de show bezoeken? Dat kan, want er zijn nog kaarten!

Showinformatie: Disney On Ice viert 100 Years of Magic. Meer dan 50 favoriete Disney sterren in één show! Ben jij klaar voor Disney On Ice viert 100 Years of Magic, de spectaculaire familieshow in de kerstvakantie? Laat je betoveren door meer dan 50 geliefde Disney figuren zoals Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy en Disney prinsessen zoals Assepoester, Rapunzel, Ariël, Sneeuwwitje en Tiana. Beleef de magie van Disney’s Frozen, de Academy Award ® winnende en meest succesvolle animatiefilm aller tijden. Ga mee met Anna als ze samen met de hilarische sneeuwpop Olaf en de ruige bergbewoner Kristoff een legendarisch avontuur onderneemt om haar zus Elsa te vinden wiens ijskrachten het koninkrijk Arendelle gevangen houden in een eeuwige winter. Zing mee met meer dan 30 bekende liedjes als “Laat Het Los”, “Ik Ben Jouw Beste Vriend” en “Hakuna Matata”. Spannende momenten uit Disney•Pixar’s Toy Story, Finding Nemo, Disney’s The Lion King, Belle en het Beest, Aladdin zorgen voor onvergetelijke herinneringen voor de hele familie.

Waar & Wanneer: Disney On Ice viert 100 Years of Magic is deze kerstvakantie te zien op:

21-26 december 2016–Jaarbeurs Utrecht

28-31 december 2016–RAI Amsterdam

Kijk voor meer informatie en voor het bestellen van kaarten op: www.DisneyOnIce.nl

 Foto’s © Disney/© Disney/Pixar


Facebook Comments


Jolanda Verbruggen

Jolanda Verbruggen

40+, samenwonend, dochter Bente 8 jaar. Woont in het gezellige zuiden. Bovenmatige interesse in fashion, travel & interior styling.
Jolanda Verbruggen

Latest posts by Jolanda Verbruggen (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply