LOVETHELOOK Mandy NIEUWE COLLECTIE

Een nieuw seizoen Tumble ’n Dry

5 januari 2017
untitled-design-31

Tumble ’n Dry: welke look kies jij?

Het winterseizoen is nog maar net begonnen, maar toch druppelen de eerste zomercollecties alweer binnen. Nou ja, we noemen het eigenlijk de pre-spring collectie. Want het is nog best wel erg vroeg. Desalniettemin is het leuk om al die zomerkleurtjes en stofjes weer te zien. Dan krijg je toch weer zin in de zomer. Tenminste, ik kijk er nu al naar uit.

Senna mocht voor een fotoshoot voor een webshop twee nieuwe outfits aan van Tumble ’n Dry. De sweatpants hebben beiden hetzelfde lichte jogg model en voelen door het zachte katoen heel comfortabel. De ene is in een poederroze kleur en de andere in zwart-wit met confettiprint. In de tailleband zit een koord waardoor je de broek wat aan kan rijgen. Senna draagt hem iets lager op de heupen zodat het ietwat baggy valt.

Het shirtje dat Senna draagt op de roze broek is offwhite met een fotoprint en de tekst: ‘By the way, I’m wearing the smile you gave me’. Het stretch katoen maakt het shirt heerlijk draagbaar en door de basic kleur valt het overal mee te combineren. Het witte shirt is leuk door de grappige teksten -wat denk je van perfectly imperfect?-  en zwartwit doet het altijd goed!

Voor welke look ga jij?

Shoppen:

Tumble ’n dry

Sweatpants roze, shirt (1)

Sweatpants zwart-wit, shirt (2)

De foto’s zijn gemaakt voor de webshop van Wildstore.

 

Tumble

Tumble

Tumble

Tumble TumbleTumble

 

 

 

 

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply