BABY SPEELGOED

Toys for (baby)boys

6 januari 2017
1

Met Sinterklaas en Kerst vond ik het nog best lastig, want wat moest ik nu voor de jongste van de drie jongens kopen, sorry vragen;) Nou, bij het zien van deze toffe producten had ik het wel geweten! De stone kleur Hippie tipi speeltent van Roommate hebben we al een tijdje in ons bezit, en tot op de dag van vandaag wordt daar nog steeds gretig gebruik van gemaakt. Het blijft een top item, een echte musthave.

Ik weet zeker dat de ballenbak ook een enorm succes zal zijn. Hoe vinden jullie die? Zo via de tent de ballenbak in met zijn allen. Ik spotte deze op Instagram en was op slag verkocht. Wie weet laat ik daar binnenkort meer over zien, want er zit een verjaardag in het verschiet volgende maand. En ppssst, deze staat ook nog eens leuk bij mijn interieur thuis. Al het andere prachtige speelgoed en de stoere zitzak staan op mijn wishlist, en op die van de jongens natuurlijk, want: boys will be boys, ongeacht de leeftijd:)

SHOPPEN:

  1. Hippie Tipi Speeltent
  2. Ballenbak
  3. Racingcar
  4. Beanbag
  5. Racebaan
  6. Trommel


Facebook Comments


Katja

Katja

Dik 40+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply